lørdag 15. september 2012

Helg

I dag kommer mannen hjem etter 1 uke på rypejakt. Jeg har fått puslet litt rundt i huset mens han har vært borte. Noen små endringer i sofakroken har det også blitt. Tror jeg begynner å bli fornøyd nå. Den lista i hjørnet er ikke festet enda så den står ikke helt der den skal ;) Det blir en jobb for mannen når han kommer hjem.
stue 1

stue

Til uken begynner vi å bytte kjøkkenet. Den gamle skal rives, elektriker skal inn og vegger skal tettes etter at elektrikeren har vært her før den nye innredningen skal inn. Valget har falt på hvit høyglans kjøkken fra IKEA. Var lenge overbevist om at jeg ville ha Lidingø. Kjenner jeg ble litt usikker når jeg skrev dette……hmmm.

Ha en fortsatt fin helg!

Klem fra “Vingleguri”

fredag 7. september 2012

Sofakroken

Da var endelig sofa, bord og div annet på plass. I LOVE IT! Etter at bilde ble tatt har det kommet teppe på gulvet også, men nå er ikke sofakroken bloggbar lenger ;) Mangler noe på den ene veggen, men jeg har en plan! Jeg har bare ikke så mye energi for tiden. Jeg har slitt med diverse sykdom (infeksjoner og asmatisk reaksjon) av og på siden  mars/april så kroppen er litt skakk kjørt.

nysofa

Jeg får ta tiden til hjelp. Det blir etter hvert, Rom ble ikke bygd på en dag! I morgen drar mannen på rype jakt som avløses av elgjakt som sikkert avløses av en annen jakt. Men innimellom all jakten så skal vi få byttet ut kjøkkenet og drenert et par vegger på huset.

Ønsker alle en strålende helg. Her blir det lime marinert laks(fisket av mannen)