mandag 19. desember 2011

Nytt familie medlem

I går kom det plutselig et nytt medlem inn i familien. De som hadde den kunne ikke ha den lenger så den ble med meg hjem. Bløthjerta som jeg er kunne jeg jo ikke gå fra den. Vi snakket om å skaffe en katt i sommer, men da sa jeg nei.

IMG_0897

Ikke lett å få tatt bilde av han for han er som regel høyt og lavt som kattunger flest. Mon tro hvordan det går med juletreet i år??? Enda godt vi bare har plastkuler pga små barn ;)

IMG_0899

Jeg er hjemme med Dina i dag. Hun har hatt feber noen dager, men er heldigvis på beringensvei nå. Hun må bare få i seg litt mat og få litt energi igjen.

Klem, Christel

søndag 18. desember 2011

Hvor ble tiden av?

Jeg som skulle bli ferdig til jul i god tid å år *sukk*. I helgen skulle jeg iallefall få gjort mye, men Dina har vært slått ut av feber i helgen så ikke fått gjort stort. Jeg hadde ca 10 min i går hvor jeg fjerna voksduken og la på en rød løper på spisebordet. Litt mer julete ble det iallefall av det.

IMG_0892

Jeg får trøste meg med at alle gavene eriI hus :) og det en hel uke før julaften!  Julekortene har ligget i skuffen siden 1. desember…….må vell få skrevet de snart.

IMG_0890

Jul blir det uansett! Ha en fortsatt fin førjulstid.

Klem, Christel