fredag 25. november 2011

6 ÅR

Nesten flaut å si det, men det tok 6 år å få på de siste dekklistene på kjøkkenet! Å det verste er at det tok under 1 time å få de på plass.

Før:
IMG_0837

Etter:
IMG_0838

Nå må vi bare skifte benkeplate så er kjøkkenet bra. Laminat platen vi kjøpte på Ikea har nemlig sprukket.

mandag 21. november 2011

Svibler

Veldig fine å se på før de blomstrer, men når de blomstrer blir de kastet her i huset! Synes de lukter litt for intenst når de blomstrer.
IMG_0824

Men veldig fine å bruke i helt enkle dekorasjoner før jul………

Jeg prøvde med røde puter og stasj før helgen, men det ble fort pakket bort. Det ble alt for mye “jul” 1 mnd før jul! Tenkte jeg skulle hoppe over lilla og gå rett på rødt i advendtstiden i år, men slik ble det altså ikke

Ha en strålende uke!

Klem, Christel

søndag 20. november 2011

Søndag morgen og lys

Sitter å nyter en god frokos med en Café Latte. Jeg prøver ut de 3 nye smakene fra Nespressp og jeg var veldig skeptisk til den med Kirsebær smak, men til en Café Latte passet den perfekt!

Ellers så kom lysekronen opp i går. Det var 30% på alle lamper på Skeidar i helgen så endte opp med å betale under 500 kr for den!Har ikke helt bestemt meg for hvor høyt den skal henge enda så opphenget er ikke ferdig, men den henger der ;)

IMG_0835

Hmm det kjekke med å ta bilder er at en da ser at en har glemt å ta av de små klistremerkene på lampa ;) Litt mørkt bilde men skjiit au!

Hadde egentlig tenkt meg på tur med jentene i dag, men det regner så vi får se hva vi gjør.

Ha en strålende søndag!

Klem, Christel

lørdag 19. november 2011

Lys

I løpet av dagen kommer det opp nytt lys over spisebordet. Da forsvinner denne pinglete spotsaken :)Mannen er nemlig på jakt i helgen og når katten er borte danser musene på bordet ;)

IMG_0823

To be continued………

Christel :)