fredag 30. september 2011

Ny bil?

Dette må jo være drømme bilen for alle som liker blomstrete kopper og kar :)

Untitled
(Bilde lånt fra : http://www.motor-trade.no/smart/pink.php )

God helg!

Klem, Christel

fredag 23. september 2011

Godt i glasset

IMG_0568

Ja, nå har jeg ikke vin i glasset allerede altså, men det er planen for i kveld. Ost, kjeks og vin og gullrekka på tv. Åhhh det skal bli godt med helg, men først skal jeg få kjøpt det garnet jeg mangler så jeg blir ferdig med dette teppet som jeg startet på i desember 2008. Det er ikke så mye som gjennstår før det kan monteres, men mangler litt garn. Ting tar tid! Kanskje jeg rekker det før det har gått 3 år siden jeg startet… må le av meg selv og mine halvferdige prosjekter ;)

Klem, Christel

torsdag 22. september 2011

Lys

Elendig på bloggingen for tiden, men tiden strekker bare ikke til. Ikke før var vi tilbake fra Kreta før jeg ble jaktenke. Men som dere leste i forrige innlegg lå jeg ikke på latsiden den uka. Kjellerstua ble strippa for mannens “gutte effekter” og gjort levelig for oss alle. Det mangler litt småting som listverk her og der så bilde kommer ikke før mannen har fått ut fingern og fikset det!! ….hint hint!


Høsten er her og med den følger levende lys over alt. Jeg har vært så sliten i det siste at jeg har kapitulert på sofan når barna har sovnet uten at et eneste lys er tent, men i dag ble det :)


IMG_0720


Jeg lurer på hva som har skjedd med orkideene mine for plutselig vokser de som bare det. De rekker ikke å blomstre av før nye greiner med knopper kommer. Nå har det kommet en som vokser vannrett ut og rundt. Snedige greier, men jeg klager ikke!


IMG_0715IMG_0711


I helgen drar vi på hytta. Siden sist vi var der er det byttet 4 vinduer,tømmerkassen er isolert utvendig og det er lagt nytt panel. Tømmerkassen skal fram på innsiden istedenfor på utsiden. Pluss at det blir mindre trekkfult inne. Jeg tror det blir knall!


Ønsker alle en strålende helg!
Klem, Christel

torsdag 8. september 2011

Lykke!

Jeg var for sent ute med å få kjøpt teppe og putetrekk fra “Oda” serien Kremerhuset hadde i sommer. Ja, putetrekket var i goodie baggen på Glansdagen. Jeg er egentlig ikke glad i blått, men den blåfargen falt i smak så klarte ikke å glemme det. På fredag sendte jeg mail til Kremerhuset og spurte om det fantes noe på lager en plass i Norge, men det var desverre tomt over alt. Men hun hadde en vareprøve av teppet og putetrekket jeg kunne få kjøpe. Jaaaaaaa! Dagen etter var det levert på nærmeste Kremerhus og jeg ble den lykkelige eier av det! Tjohoi! Det kaller jeg service!

IMG_0678

I dag reiste mannen på jakt og blir borte 10 dager. Når katten er borte danser musene på bordet ;) Så i dag har jeg fjernet alle fotball skjerf og skjorter  som hang på vegger og tak i kjellerstua…… som han så fint kaller gutterommet. Bort med det! Panelet har fått en runde med kvistlakk i kveld og i morgen skal det males! Trekk til sofaen er bestilt så dette blir bra!

Klem, Christel