onsdag 24. august 2011

Kalimera

I morgen setter jeg og største prinsessa snuten mot Kreta!! Det skal bli godt med litt sol og varme denne sommeren også. Skal nok overleve en sky i ny og ned så lenge det blir varmt og godt.

Vær kreta

Gleder meg til mousaka. Elsker den retten! Med en god gresk salat, hvitløksbrød og en iskald Mythos til ……..hmmmmmmmm.

moussakadish 

Bare jeg får igjen smakssansen min i løpet av et døgn. De siste dagene har dette vært min gode venn:

100MEDIA_IMAG0133

Potte tett i hodet og bihulene, men jeg har et lite håp om å bli enda bedre til i morgen. Jeg har iallefall ikke like vondt i kroppen i dag som jeg hadde i går.

Jeg får gjøre en siste innsats på jobb før jeg tar ferie!

Klem, Christel

mandag 8. august 2011

Hvem skrudde av lyset?

8. august og det kjennes ut som om høsten har kommet. Klokka er 10, men det er ganske mørkt ute.  Jeg lurte litt på om noen hadde skrudd av lyset på kontoret ;)

IMG_0566

IMG_0565                   IMG_0567

Helgen var iallefall bra med 20 grader og delvis sol. Vi hadde 2 tantebarn på besøk så perfekt at mye av tiden kunne tilbringes ute. Jeg satser på at det blir flere slike helger før høsten virkelig er på plass.

Klem, Christel

søndag 7. august 2011

Back to basic

Ja, da har hverdagen allerede vært her i 1 uke. Det er litt godt å komme i gang med rutinene igjen. Grunnen til det kan være at jeg vet at om 18 dager er jeg her:
image

Jeg fikk jo reisegavekort fra mannen til jul. I stedenfor en storby-weekend drar jeg og Julie 1 uke til Platanias, Kreta med ei venninne av meg.  Det blir godt med litt alene tid med Julie. Åhhh  som jeg gleder meg! Sol, sommer, kos og avslapping i 1 uke!

Reise tips til Kreta tas mot med takk :)

Klem, Christel

mandag 1. august 2011

Give away

Villa Greve har en give away på gang. Ta en tur innom bloggen hennes......