torsdag 30. juni 2011

Min dag i dag

IMG_0411

Jeg har bursdag i dag! Tjohoi! Har hatt en fin dag uten den helt store feiringen, akkurat det jeg følte for!

Mamma har fått seg ny favoritt kake etter å ha smakt pavlova jeg bakte. Nyyyyydelig!

Klem, Christel

onsdag 29. juni 2011

Tabbelure

Vi pusser opp det ene soverommet på hytta til mamma og jeg har tatt på meg jobben å sy gardiner. Rommet skal bli rommet til barnebarna hennes. Det er 4 jenter så gardinene måtte selvfølgelig bli rosa. Stoff ble kjøpt på stoff og stil.
IMG_0394

I går når barna hadde lagt seg satte jeg i gang. Først klippet, brettet og strøk jeg løpegangene oppe og kanten nede før jeg satte i gang med å sy. Jeg hadde på følelsen at det var noe jeg  hadde glemt , men fortsatte å sy på mamma sin gammle BERNIA. Den fungerer fint til mitt enkle bruk ;)
IMG_0396

Så skulle jeg sy kantene på siden og oppdaget hva som ikke stemte ;) Det blir vell litt vanskelig å tre de på stangen når løpegangen er sydd igjen ;) Utrolig hvilke ord som gikk gjennom hodet mitt da jeg oppdaget det kl 22:30! Det var bare å sprette opp og fikse det. Utrolig nok ble jeg ferdig likevell
IMG_0397

Nå gleder jeg meg til å komme på hytta til helgen og sette opp familiekøya og henge opp gardinene for å se hvordan det blir.

Ellers så har jeg ikke kommet lenger med maling av vegg på verandaen. Mannen har vært på tur med jobben og med 2 små løpende rundt meg blir det fint lite maling!

Ha en strålende dag!

Klem, Christel

torsdag 23. juni 2011

Dørskilt

Etter å ha bodd 7 år i huset vårt fikk vi endelig opp et dørskilt. Først tenkte vi at vi måtte vente til nr.1 kom til verden, så skulle vi jo også ha nr.2 så måtte vente til hun kom til verden også. Men selv etter at familien var komplett tok det 16 mnd før et dørskilt kom på plass.

Veldig fornøyd med valget av skilt. Det er bestilt fra profila.com i Trondheim.

Klem, Christel :)

mandag 20. juni 2011

Mission impossible

Stille på bloggen for tiden, men det har stort sett gått i ett her med hytte, hus og familie. I helgen har det stått maling på timeplanen. Vi har hatt en mørkegrønn farge på karmer og rekkverk på huset, men nå er den borte. Det ble utrolig mye bedre med hvitt. På baksiden av huset har vi en platting, med vegger på 2 av sidene. I går fikk jeg den dårlige(?) ideen om at jeg skulle male de for de er ikke så fine å se på. Full av pågangsmot satte jeg i gang med å male, men fant fort ut at dette er mission impossible! Det føltes iallefall sånn ut når jeg brukte 3 timer på de to du ser på bilde……bare 5 stk igjen! Sukk sukk sukk…..

 IMAG0073

Men det blir jo så mye bedre når de blir hvite! Bilde av ferdig resultat kommer når det er klart.

3 uker igjen til ferien og det er på sin plass kjenner jeg. Skal bli godt med litt sammenhengende tid med familien. Vi har lite planer annet enn at vi begynner ferien i Østersund og tar det derfra.

Ha en strålende dag!
Klem, Christel