onsdag 11. mai 2011

Våttan

I går tok jeg en impulsiv fridag fra jobb! Jeg hadde ikke noe som ikke kunne utsettes så når sola skinte og graderstokken viste over 20 grader grep jeg sjansen og tok en feriedag. Man må nyte finværsdagene som er i Trøndelag.

Etter at ungene var levert i barnehagen gikk jeg en tur opp på Solemsvåttan. Det ligger på toppen av Reppe I Trondheim. Jeg må innrømme at jeg pustet og pæste bra på tur opp!  Men når man kommer opp og været er så nydelig som det var I går er det absolutt verdt det. Her er noen bilder fra turen.

Her startet jeg …..
IMAG0035

På tur opp …..
IMAG0036

Gjett om jeg var glad da jeg etter 30 min så dette tårnet som står på toppen!
IMAG0038

Utsikten fra tårnet er upåklagelig! Her mot Jonsvannet(drikkevannet til Trondheim)….
IMAG0041

….og her mot Trondheim.
IMAG0040

Temperaturen kl 10 var herlige 23 grader. Håper det blir flere turer opp dit i løpet av sommeren, men i dag blir det ikke for lårene og knærne mine er ikke helt gode i dag ;)

Klem, Christel

torsdag 5. mai 2011

Oppdattering på husbyggingen

Det går sakte men sikkert fremover, men det tar fortsatt tid med kommunen. Akkurat nå jobbes det med en utbyggningsavtale på en vei.  Vi håper å komme i gang over sommerferien, men tror det ikke før vi får se det!

Vi har vært hos firma som skal bygge huset og venter på tegninger derfra, men siden dette ikke er en hastesak og de har andre saker som haster mer så tar det sin tid med tegningene. Nå har vi rukket å finne en annen løsning på trapp/gang/vaskerom/bad enn det vi skisserte da vi var og hos de. 1 etg må være tilretetlagt for livsløpstandard så har jobbet litt for å få inn til med tanke på bad og vaskerom. Vi gjerne ha det seperat og det tror jeg vi har fått løst nå. Mulig det blir dør ut fra vaskerommet og ikke et vindu som det er tegnet inn nå. Her er iallefall det siste vi har skissert.

1. etg
1 etg CP

2. etg
2 etg CP

Huset er 1 1/2 etg. så str. som står på rommene i 2 etg stemmer ikke helt pga skråtak. Men vi har hevet ytterveggen på langsidene, så  innervegger er ca 1.2 m på det laveste punktet.

Hvis noen har forslag til endringer så kom gjerne med de :)

Klem, Christel