fredag 29. april 2011

Keep calm…..

Det virker som om alle er opptatt av det Kongelige bryllupet som finner sted i London i dag. Her på jobb går det rykter om storskjerm i lunsjen for å få med seg starten i kirka. “Noen liker ski VM og andre kongelige bryllup” var det en dame som sa. Vi fikk nemlig se skiVM på storskjerm på jobb ;)


Fikk denne fra en venninne og synes den var litt festlig :)


Untitled
Bildet er lånt fra Allposters.no


Ha en strålende helg!
Klem, Christel

onsdag 27. april 2011

Hytta

I påsken var vi på hytta til mamma i Meldal. Her er det nok å ta tak i, men påsken ble brukt til avslapping med ungene. Litt små ting ble gjort, men mest kos :) Her kommer noen bilder fra hytta.

Fra stuen:
IMG_0276

IMG_0278

IMG_0279

IMG_0283

IMG_0281

Forhåpentligvis blir vinduene byttet i løpet av sommeren/høsten for det trekker som bare det fra de når det er kaldt ute. Platene på veggene skal taes av når vi får etterisolertog kledd inn tømmerkassen utvendig. Forhåpentligvis kommer det frem tømmervegger under platene. De skal i så fall males hvite.

Kjøkkenet er relativt nytt fra Ikea, men den stakkar benkeplaten hadde nok ikke blitt oljet av han som hadde hytta tidligere. Den fikk 3 etterlengtede omganger med olje i løpet av påsken og det gjorde underverker.
IMG_0292

IMG_0290

På påskeaften hadde vi nydelig rådyr lår…..nam nam! Freste det i panna med hvitløskpepper før det ble lagt i en form med masse hvitløk, løk og gulerøtter og satt i ovnen. Kraften ble selvfølgelig brukt i sausen….himmelsk!
IMG_0270

Til slutt et bilde av prinsessene våre som koser seg i sofaen etter å ha funnet påske-eggene.
IMG_0267

Vi har hatt en strålende påske, men den kunne godt vært et par dager lenger.

Klem, Christel

tirsdag 19. april 2011

Min gode venn og hjemmelaget påskepynt

Dette har vært min gode venn siden fredag.
IMG_0242
Jeg hadde da ingen planer om å ha en kaktus i halsen og vondt i kroppen i påska! Hmmmm…..ja ja Lemsip har iallefall vært en god venn så lang i påsken.

Årets fineste påskepynt kommer fra Julie. Et påskeegg laget i barnehagen :)
IMG_0243

Det kan til og med åpnes! Spørs om det ikke havner en liten overraskelse til henne i det i løpet av påska.
IMG_0245

Ønsker alle en strålende påske!

Påske klem, Christel

torsdag 14. april 2011

Orkide mysterium

For en gangs skyld skulle jeg klippe ned orkideen når den var avblomstrer for å se om jeg fikk den til å blomstre igjen. Etter noen mnd kom det iallefall noe på den, men ikke blomster! Det ser mer ut som det kommer nye røtter og blader øverst på stilken. Kanskje jeg klipte den ned for lite?Noen som har vært borti dette ?
IMAG0005                                 IMAG0007

Selv om det ser veldig rart ut må jeg la det stå for å se hva som skjer ;)

Klem, Christel

søndag 10. april 2011

Søndagsmorgen

Morgenstund er tull i grunn…..iallefall  når den starter kl 05:40 med et vræl!  Jeg sluttet å amme Dina forrige helg, men om morgenen er hun helt desperat  etter pupp selv etter 1 uke uten.IMG_0202
Jeg ser at det har sneket seg inn en blå perle på bildet. Lurer på hvem som har lagt den der ;) Lilla er fargen hjemme hos oss for tiden. Heldigvis synes jeg lilla og limegrønn er fine påskefarger så det lar seg jo fint kombinere med litt påskepynt. Jeg har siden begynnelsen av mars gått og sagt at det er leeenge til påske, helt til jeg i slutten av forrige uke oppdaget at påsken er jo bare 1 uke unna! Hjelpe meg som tiden flyr.IMG_0209

Et zink hus har omsider kommet inn hos meg også. Det blir så koselig lys fra det på kveldstid(iallefall de kveldene jeg ikke kapitulerer kl 21) så jeg lurer på hvorfor jeg ikke har investert i det tidligere.

Jeg spiller handballcup i helgen og er litt stiv og støl etter en lørdag med 4 kamper, men er vell fit for fight igjen til sluttspill i dag. Selv om det akkurat nå frister mer å sove med Dina når hun skal ha duppen sin i  dag…..bare så synd at det krasjer med den første kampen ;)

Ha en strålende søndag!
Klem, Christel :)