tirsdag 29. mars 2011

Dvale

Lite aktivitet på bloggen for tiden, jeg tror jeg har gått i vinterdvale! Her er nemlig kong vinter tilbake for fullt. Jeg tror ikke han fikk med seg at vi snart går inn i april. Men snøen skal vistnok forsvinne i løpet av uka. Da har jeg et håp om at hodepina forsvinner og energien kommer tilbake.

I'll be back!

Klem, Christel

lørdag 12. mars 2011

Happy lørdag!

Etter 5 dager med feber våknet Dina feberfri og i stor form i dag. Sol med masse vind ute så vi tilbringer dagen inne og koser oss med nybakte brownie muffins og en cappucino til meg.

IMG_0099

Det hvite stuebordet vårt har sett sine bedre dager og er absolutt ikke praktisk med små klissete fingre i huset. Ikke finner jeg et nytt bord jeg kunne tenkt meg heller, men jeg har en plan. Jeg må bare få tid til å gjøre noe med den planen.

Et nytt dyr har kommet i hus. Et reinsdyr kjøpt for en billig penge hos Søstrene Greene. Mannens reaksjon var: Har du betalt for det der??? …….mainnfolk! ;)

IMG_0082

IMG_0083

Ha en strålende lørdag!

Klem, Christel

fredag 11. mars 2011

God helg!

Her i huset blir det nok  en helg med snørr, hosting og  feber.  Forrige uke var Julie slått ut med feber og hoste, og denne uken er det Dina som har fått det. Stakkar lille Dina! Feber som er som en jojo, hoste og snørr. Da er det best å bli båret rundt på mamma sine skuldre.

DSCN8322

Så jeg blir nok gående med snørr på skuldrene i helgen også, men i morgen skal jeg ut med jentene i barsel gruppa. Det blir morro! Æ glæde mæ : )

God helg!
Klem, Christel

tirsdag 1. mars 2011

Blomst fra en 4 åring

For et par dager siden fikk jeg en tlf fra naboen. De lurte på om vi var hjemme, for Jonas på 4 år hadde kjøpt en blomst til meg. De hadde vært på butikken og han sa at de burde kjøpe den blomsten til “Chlistel” for hun hadde ingen fra før og det burde hun ha. Søtt av en gutt på 4 å tenke på noe sånt da. Den passet iallefall perfekt inn på stuebordet vårt.

IMG_0077IMG_0078

Nå skulle jeg egentlig vært i barnehagen med Dina, men jeg er hjemme med Julie som fikk Falsk krupp  og feber i natt. Kruppen har gitt seg litt, men feberen er der enda. Jeg er spent på hvordan de første timene i barnehagen har gått.

Ha en strålende dag!

Klem, Christel