mandag 28. februar 2011

Barnehagestart

I morgen begynner Dina i barnehagen. Lille tuppa vår på 1 år skal i barnehagen!

Dina Malje

Jeg skjønner at vi har vært utrolig heldig som plutselig fikk plass til Dina i den kommunale barnehagen Julie går i fra den dagen vi hadde søkt! Vi fikk tilbudet om plassen for 2 uker siden og jubelen sto i taket da mailen kom. Makan til flaks!  Vi vet det var 3 barn med søskenprioritet som ville ha plassen.

Jeg er spent på hvordan det går. Jeg har aldri sendt en liten baby i barnehagen før. Julie var hos dagmamma de 2 første årene, så dette er helt nytt for oss. Heldigvis kjenner vi barnehagen godt fra før og det er en liten småbarnasvdeling med 9 barn så det går nok bra.  Prøver iallefall å overbevise meg selv om det ;)

Etter jobb i dag blir det rett hjem å merke klær og utstyr. Mye som må merkes!

Ha en strålende uke!

Klem, Christel

onsdag 16. februar 2011

1 år!

I dag er det 1 år siden Dina kom til Verden etter en litt traumatisk fødsel som endte godt tilslutt. Lille Dina som var stooooor med sine 54 cm og 4445 g. Ca 1 kg større enn vi trodde.

26123_368954375922_624700922_5316140_167869_n

Det var mye stress fra helsesøster fordi hun ikke la på seg nok de første månedene. Da var jeg veldig glad jeg ikke var førstegangs fødende og hadde litt erfaring fra før. Dina fulgte sin egen kurve og det gjør hun fortsatt. Hun er lik sin søster i utviklingen og gikk før hun var 1 år.

IMG_0079

Tullejenta vår som er blid dagen lang! Feiringen med familien tar vi til helgen. Gleder meg til å komme hjem fra jobb i dag og bli møtt av verdens største smil : )

Klem, Christel

tirsdag 15. februar 2011

Valencia

IMG_0041

IMG_0044IMG_0042

I vertinnegave på Perfect Home partyet valgte jeg disse to lysestakene i serien Valencia.  Jeg er veldig fornøyd med de. Jeg har jo tross alt iiiiiingen lysestaker fra før…… men de var jo gratis! : )

Englene som er klistret på lysene kjøpte jeg på Nille før jul og de er vell egentlig beregnet på jul og nyttår, men hos meg finner man engler nesten året rundt.

Ha en strålende dag!

Klem, Christel

søndag 13. februar 2011

Stars!

Først må jeg gratulere alle mødre med morsdagen!   Her ble det ikke frokost på senga, men en god felles frokost med nystekte bagels. Ikke lett med frokost i senga med et lite bøllefrø som fyller 1 år til uken.   Jeg fikk et nydelig skjerf med stjerner til mannen og barna. Det rare var at jeg var å prøvde det i går, men jeg kjøpte det ikke for som de aller fleste kvinner har jeg en skuffe full av skjerf allerede ; )
IMG_0021

Passe jo perfekt til begge toppene jeg kjøpte meg i går.
IMG_0022

Også fikk jeg dette kortet. Søtt eller hur? Ikke alltid like lett å få bokstavene rett vei.

IMG_0024

Ønsker alle en super flott søndag. Her skinner sola og graderstokken viser –10 grader.

Klem, Christel

fredag 11. februar 2011

Kaffe lykke

På arbeidsplassen min har vi i mange år hatt standard kaffeautomater (slik som alle kontorer har) med diverse kaffe drikker basset på pulver (melk, kaffe og sjokolade). Kaffen smaker surt og caffe latte smaker pulver. Å den smaker enda verre etter at vi fikk en Nespresso maskin hjemme. Men på mandag dukket det en nespresso maskin opp på kjøkkenet like nedi gangen på jobb.
Oh lykke!
nespresso[4]

Så nå nyter jeg like god kaffe på jobb som jeg gjør hjemme.

Nå er det ikke lenge til jeg tar helg. Diverse aktiviteter står på listen, men bare kos ikke noe stress!Ønsker alle sammen en strålende helg!

Klem, Christel

torsdag 10. februar 2011

Chalet

Et brett fra Chalet serien til Perfect Home ble også med hjem fra partyet for noen uker siden. Det står på spisebordet med lys og diverse på.

IMG_0006

IMG_0009

IMG_0011

Jeg liker stilen på denne serien så neste gang jeg er på Perfect Home party  tror jeg at denne skal få bli med hjem. Fin å ha på kjøkkenbenken med olje og diverse i.

Chalet kasse

Ellers så kjenner jeg at energien sakte men sikkert begynner å komme tilbake. Dina har begynt å sove alene om nettene igjen (hysj, jeg sa det ikke høyt) og det går mot lysere tider. I går skvatt jeg himmelhøyt da no plutselig “summet” forbi hodet mitt da jeg gikk ned trappa. En flue må da være et sikkert tegn på at det går mot vår (men litt vell tidlig kanskje).

Nå er det snart helg : ) Min kjære har bursdag på fredag så da skal vi ut å spise og kose oss litt. Ikke så ofte man får tid til det med to små, men det er viktig å ta seg tid til det innimellom.

Ha en super dag!

Klem, Christel

mandag 7. februar 2011

Hvit lilje

Mannen har klaget på at kjøkkenskapene er så fulle av kopper og kar. Kan da ikke forstå det? Kopper er jo noe man ikke får for mye av ; ) Problemet var vell av vi hadde to halve serviser, og en kopp fra histen og pisten. Forrige uke var jeg på Perfect Home party hos Marit-Som mine dager er. Jeg hadde bestemt meg for krusene i Hvit lilje serien, Liker de rene og rette linjene på de. Gode og holde I er det også.

Hvit lilje
                                                                     Bilde fra: Perfect home

Jeg hadde egentlig tenkt å beholde de hvite runde asjettene jeg hadde fra før, men siden salget ble så bra så fikk jeg jo endel produkter til halv pris.  Hmm, kunne jo ikke la den sjansen gå fra meg så slo til å kjøpte asjetter til koppene. Genialt!

asjett

Jeg skal innrømme at jeg var spent på reaksjonen til mannen…..”Hæææ enda mere kopper??” var vell det jeg ventet meg. Men jeg pakket bort det gamle og satte på plass det nye.  Det ble jo såååå god plass i kjøkkenskapet. Tror faktisk gubben var litt fornøyd med det også ; ) Han måtte iallefall innrømme at det ble god plass i skapet!

Nå skal jeg slite meg igjennom arbeidsdagen. Det ble 3 timer søvn i natt og det er jo ikke akkurat noe å skryte av. Vi holder på å prøve å få Dina til å sove hele natten. Å den jenta er sta!

Ønsker alle en trivelig uke!
Klem, Christel