torsdag 27. januar 2011

Første møte

Det er ikke helt klart for bygging enda, men vi har hatt første møte med de som skal sette opp huset vårt. Vi må få avklart noen spørsmål rundt veien før vi kan bygge. Det må jo også godkjennes av kommunen så det tar vell litt tid det også.

Møte med Nordbohus var iallefall evldig interessant og nyttig. Vi har skissert planløsningen selv også valgte vi et hus som har ca samme målene utvendig,  også tilpasser deres tegnere tegningene. Jeg er spent på å få første utkast på tegningene, men i og med at det ikke haster så kan det godt ta 3-4 uker før vi får de. Det er jo så genialt med Viseno hvor man kan tegne og flytte rundt på ting og tang som man selv ønsker. Huset er ca 8,5 x 12. Jeg skriver ca for det er jo mine ca mål ; )

Her er 1.etg.
Utsikten blir til venstre og veien vil gå til høyre.

1 etg

2.etg. (nå ser jeg at vinduplasseringen ikke er symetrisk på tegningene mine)
2 etg

Jeg er fortsatt veldig spent på hvor lang tid det tar før vi kan stikke spaden i jorda, men den dagen tror jeg må feires med en bedre middag ute!

Klem, Christel

fredag 21. januar 2011

Det er enkelt…..

Jeg kjøpte meg et skilt for 6 år siden som jeg har hengende på kontoret. Der står det følgende:

Det er enkelt å være en kvinne:
Man skal tenke som en mann,
oppføre seg som en dame,
se ut som en ungpike
og jobbe som en hest!

Og det stemmer jo, ikke sant? Mange som går forbi, stopper opp, leser, nikker og ler litt før de går videre.

Ukene flyr for tiden og straks er det helg. På lørdag skal jeg og svigerinnen min til “Moster Anna” på jentekveld. Det blir mysigt! : )

God helg!
Klem, Christel

fredag 14. januar 2011

Stille

Det et stille på bloggen for tiden, men det har sin naturlige forklaring. Dette er nemlig den nye hverdagen min.
14012011316

Mammapermisjonen er over og jeg har startet på jobb igjen. Samme firma, men ny stilling så det er nok å sette seg inn i. Jeg synes egentlig det er litt godt å begynne å bruke hodet litt igjen, selv om det er vondt å ikke se Dina så mye som jeg er vant til.

I tillegg så har mannen (som er i pappaperm) og Dina blitt syke så denne uka har jeg vært hjemme og tatt meg av Dina. Ikke så greit når de små er syke. Hun har halsbetennelse og har fått pencillin som hun brekker seg av og kaster opp, men jeg håper vi får en annen type i dag.

Ellers så har fylkesmannen nå godkjent endringene på reguleringsplanen vår så nå skal den opp til en siste(!) behandling. Da gjennstår bare en utbyggings avtale på veien før vi kan begynne å bygge, men regner med det tar litt tid det også.

Jeg håper å komme sterkere tilbake med bloggingen når jeg har kommet skikkelig i gang med hverdagen igjen. Ønsker alle en god helg!

Klem, Christel Smile

onsdag 5. januar 2011

Ut på tur….

I julegave fra mannen fikk jeg et reisegavekort på en langweekend. Tror kanskje han har dårlig samvittighet for jakt og fiske turene sine ;) En venninne fikk det samme fra sin bedre halvdel.
Men hvor går turen???


Shopping  i London….
london

Shopping i København….
Koben

Eller kanskje Dublin….
Dublin

Noen som har forslag eller tips å komme med?

Klem, Christel