tirsdag 23. november 2010

Blomster Finn

Siden jeg er i barselpermisjon har jeg jo god tid om morgenen. Så når jeg sitter å koser meg med Cafe Latte’n min  står som regel God Morgen Norge på. I går var festlige Blomster Finn der :) Han laget enkle oppsattser med mose, div pynt og blomster. Så enkelt var det at selv jeg ble inspirert til å prøve ;) Kjøpte det jeg trengte på Plantasjen og etter 1 min var jeg ferdig!
DSCN8249

Enkelt, rent og dekorativt! Tror jeg skal slå til og lage et par til før helgen. Julen sniker seg sakte men sikkert inn både her hjemme og på bloggen (ny header ;))

Klem, Christel

mandag 22. november 2010

Valget er tatt!

Det ble en Nespresso maskin! Jeg har ikke angret en dag på det. Vi er veldig fornøyde.
Veronika  fra Livet i stall og stue har testet både Nespresso og Nescafe Dolce Gusto og hun bekreftet at melkepulveret i Nescafe sine kapsler ikke var en suksess. Mye bedre med en melkesteamer og skikkelig melk. Ikke tar det lang tid  å lage en latte heller :)
DSCN8250

Klem, Christel :)

mandag 1. november 2010

Reguleringplanen….

….er godkjent! Veldig glad for det, men det må gjøres et par endringer på den. Det er to grenser som må flyttes litt, noe vi sikkert skulle sett tidligere. Endringene er iallefall sendt til kommunen og de sa at det vil være ferdigbehandlet i desember. Og i desember er det faktisk 5(!) år siden vi startet prossessen. Så da satser vi på å komme i gang med byggingen i løpet av våren.

Vi har lært at ting tar veldig lang tid når det kommer til ting som skal behandles i kommunen  så regner med at de ikke er ferdig før i jan/feb ;) Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Å når det gjelder kaffemaskin så vingler jeg fortsatt mellom de to typene ;)

Ha en super uke!
Klem, vingleguri ;)