fredag 29. oktober 2010

Nespresso vs Nescafe

Jeg har veldig lyst på en kaffemaskin og i utgangspunktet har jeg  lyst på denne fra nespresso:

nespresso

Jeg lurer litt på hvordan den melkeskummeren fungerer. Men så kom jo Nescafe med kaffemaskiner. Synes denne er veldig stilig, men har ikke smakt kaffen fra den.

nescafe

Noen som har erfaring med den ene eller begge? Synes den fra Nescafe er stiligst, men det er smaken på kaffen som teller ;) Prisen på maskinene er den samme på elkjøp nå.

Ha en strålende helg!
Klem, Christel :)

søndag 17. oktober 2010

Forandring i stua

Siden høsten er her ville jeg ha opp litt tettere gardiner for å få det litt lunere nå som det er mørkt om kveldene. Ja ja, det hørtes ut som en god ide i hodet mitt iallefall. Ned med de hvite og opp med beige gardiner. Det tok ikke mange dagene før jeg fant ut at det ble alt for mørkt her inne med tette beige gardiner. 
  DSCN8166

Problemet var bare at mamma hadde lånt de hvite jeg tok ned. Hmmm…..Denne gangen var gode råd billige ;)  Kid hadde tilbud på gardiner så mamma kjøpte (siden jeg ikke fikk tilbake de hun lånte) nye hvite til meg til den nette sum av 280 kr. Jeg har nemlig bestemt meg for å ikke kjøpe mer gardiner til dette huset i og med at vi skal bygge til neste år. Ja, for det blir 95% sikkert bygging til våren :D Tørr ikke si 100% enda siden vi venter på godkjenning fra kommunen på noen endringer på reguleringsplanen. Kommer med et innlegg om det til uka.DSCN8174
                                          Tips til meg selv: skru av lampa i vinduet neste gang ;)

Putene er fra Miljøgården og er kjøpt på “Mitt skattekammer” i Trondheim.

Ha en super søndag!
Klem, Christel :)