lørdag 28. august 2010

Blinkskudd

Vi hadde photoshoot i stua i går. Dina som måtte foreviges siden hun er 6 mnd nå. Må bare vise det ene bilde. Blinkskudd spør du meg ;)

44360_465011660922_624700922_6996837_676217_n 

Klem, Christel

fredag 13. august 2010

Helg!

Ikke at det spiller så stor rolle når man går hjemme i barselpermisjon, men litt forskjell på helg og hverdagen er det likevell. Ting har virkelig skjedd denne uka her i huset. I går var vi å hilste på mannens ukjente bror som bror i USA. Nå er han ikke så ukjent lenger da ;)  Snedig hvor lik mannens pappa han var!  Skravvla gikk på alle mann både under middagen og resten av kvelden. Utrolig koselig var det iallefall og det blir nok flere møter med han når han er på ferie i Norge!

I morgen er det reunion med kullet jeg gikk ut fra ungdomsskolen med for 16 år siden (tror jeg) ;). Det blir spennende å se igjen alle. Mange ser jeg fortsatt i hverdagen, men ikke alle selvfølgelig. Mangler bare outfit til kvelden……må nok tenke litt på det. Mannen er på tur med jobb i helgen så mamma skal passe Dina for første gang. DET blir spennende det! Dina er nemlig litt av en mammadalt! Nå er heldigvis reunionen 200 meter nedi gata her så jeg er ikke langt unna om det skulle bli krise, men satser på at det går bra.

Slenger med et par bilde av Dina som straks er 6 mnd. Hjelpe meg som tiden flyr.
Tidlig krøkes med PC’n vuttu ;)
DSCN8032 

Hun er oppe på alle fire nå, så det er nok ikke lenge før hun kommer seg fremover. For tiden kommer hun seg bare bakover. Litt realitetsblogging i bakgrunnen ser jeg ;)DSCN8019

Her matcher vi putene i sofan. Like blid som alltid!
DSCN8017

Ønsker alle en strålende helg!

Klem, Christel :)

søndag 8. august 2010

Togtur og shopping

Julie har aldri tatt tog så i en alder av 4 år var det jammen på tide. Det ble ikke den lengste togturen, men tur retyr Trondheim-Stjørdal holdt for henne. Det var stas iallefall!
DSCN8002 

På Stjørdal ble det tid til lunsj og litt shopping før vi tok toget hjem igjen. Kjøpte meg en jeans “look-a-like” tights og et kraftig smykke. Tenkte å ha smykket på Ungdomsskole gjennforeningen neste helg. Også fant jeg en tunica jeg angrer på at jeg ikke kjøpte.
DSCN8010

Vi har hatt en super helg og kost oss glugg ihjel i fin været!

Klem, Christel :)

fredag 6. august 2010

På nattbordet mitt nå

Det er ikke ofte jeg leser bøker. Det blir vell med 1 eller 2 i året. Akkurat nå ligger denne boka på nattbordet mitt:

doer_jeg_naa_1275858425“Vinteren 2000 merker Knut Syrstad for første gang at noe er galt. Han er 30 år og topptrent, men kroppen spiller ikke på lag lenger. Han går til lege, men får konstatert at han er helt frisk. Han føler seg imidlertid langt fra frisk, men det tar ett år før han kommer seg til lege igjen. Denne gangen får han vite at han har kreft.
I denne boken forteller Knut Syrstad om sin kamp mot kreften gjennom 10 år, en kamp som har vakt oppsikt langt utenfor landets grenser. Hans personlige og usminkede beretning er gripende, og samtidig forteller han uten usentimentalitet og med mye humor. Her får vi virkelig et nærbilde av en manns utrettelige vilje til å overleve.

Knut Syrstad er fra Sør-Trøndelag. Han er utdannet adjunkt med opprykk og har jobbet i sju år som lærer. Syrstads store lidenskap er fluefiske, og han tilhører verdenstoppen innen fluekasting. I de siste årene har han vært selvstendig næringsdrivende og sammen med tvillingbroren Trond drevet fluefiskeskole og salg av fiskeutstyr.”

Jeg har lest godt over halve boka og har så langt småledd, hatt latterkrampe, klump i halsen og felt noen tårer. Han skriver på en lettlest måte om et tungt og vondt tema når han skildrer sin kamp mot kreften. Jeg klarer ikke å legge fra meg boka så den har ikke ligget mange dager på nattbordet mitt.  Det er ikke ofte jeg anbefaler en bok og enda mindre en bok om kreft, men denne anbefaler jeg!

Klem, Christel

torsdag 5. august 2010

Steninge slott

I Juni fylte jeg 25 år  for åttende gang ;) hehe. Nei jer er vell ferdig med å fylle 25 år nå. Fra to av mine venner fikk jeg en nydelig orkide og to sommerfugler fra Steninge slott. Jeg har ikke fått hengt opp sommerfulgene enda, men det har jeg planer om i løpet av helgen.
DSCN7985

DSCN7984

Klem, Christel :)

onsdag 4. august 2010

Here we go again!

Det var det lille ekstra som sitter igjen rundt magen min etter svangerskapet med Dina….. Det har gått 6 mnd snart så må vell få gjort noe med det. Jeg skulle liksom prøve DVD’en “30 days shread” som så mange andre i blogglandia gjorde tidligere i sommer. Jeg har kjøpt og fått DVD’en, men den har ligget ubrukt siden slutten av mai. Tror jeg kom meg gjennom 5 min av en økt jeg. Ikke lett med en baby som ikke hadde regelmessige dupper da. Så nå har jeg gått tilbake til gammlemetoden; jeg skal begynne å jogge! Da kan jeg jo faktisk jogge med vognen også :) I tillegg har jeg kjøpt en rockering og jaggu fikk jeg dreisen på den i går også. Velkommen blåflekker rundt midjen sier jeg bare. Nå må jeg bare komme i gang med joggingen. Finnes ingen unnskyldning nå for jeg kjøpte nye løpesko også!

DSCN7964

Det komiske er at gubben var og kjøpte seg løpesko samme dag som meg å tror du ikke han kom hjem med akkurat de samme skoene. Hehe ikke første gangen vi er ute å handler hver for oss og kommer hjem med det samme. Akkurat som et gammelt ektepar i matchende klær ;)

Nå skal jeg snart ut å gjøre noe med dette:
DSCN7965

Håret har blitt laaaangt og henger stort sett i en hestehale/klomp dagen lang….borring!  Dina’s favoritt hobby er å rive i mammas hår når jeg bærer henne så det må gjøres noe med den! Vi får se hva det blir til. Nå venter jeg på mamma som skal komme og passe Dina mens jeg klipper meg. Dina sover så kanskje mamma er snill å hjelper med med sokkemonsteret også mens jeg er borte ;)

Ha en super dag!
Klem, Christel :)