torsdag 22. juli 2010

Inneferie

Ja, det har blitt en del innetid i denne ferien, men innimellom har det glimtet til med litt finvær. Enda godt vi hadde en uke på Mallorca i midten av Juni. Vi har vært (og er enda) på hytta. Gubben har pendlet til jobb denne uka, men i morgen setter vi kursen hjem. Jeg må innrømme at selv om vi har kosa oss her så blir det litt godt å komme hjem!

Vi har hatt masse koselig besøk. Hytta ligger jo ikke så langt unna byen så noen dagsbesøk og et par overnattingsbesøk. Alltid koselig med besøk!

Det er jo som sagt nok av projsekter å ta seg til, men jeg har bare hatt koselige ting på tapeten min. Maling av bla. en gammel tvbenk og en tallerkenhylle, montering av ny sofa som viste seg å nesten være verre enn å montere en flatpakke fra Ikea. Her kommer noen bilder fra ferien:

Tallerkenhylla ble malt i samme farge som veggen den henger på.
DSCN7934  

Tv benken ble malt i hvit høyglans. Det kommer ikke frem så godt på dette bilde, men det ble blankt og fint. Knottene er fra Ib Laursen og ble kjøpt på det lokale gartneriet
DSCN7938

Disse to lysestakene ble også kjøpt på det lokale gartneriet og skulle stå i tallerkenhylla, men det ble litt vell varmt på glassfatet som stod over så de havnet på kjøkkenbordet.
DSCN7937

Det er litt ille når man må tenne opp i ovnen om morgenen i midten av Juli!!! Men litt koselig også da.
DSCN7939

Nybakt brød med brunost til frokost er himmelsk!
DSCN7940


Hytta ligger jo like ved Orkla så gubben har fått fiska mye. Det ble to laks. En på 5kg og en på 7,2kg så det blir nok røykalaks til jul!
DSCN7922

Dina har funnet ut at hun har en tunge hun kan stikke ut munnen så den henger ut ca 70 % av dagen ;)
DSCN7931 

Å Julie har fått sminkeveske med innhold som hun har med seg OVERALT!"
DSCN7932

Vi har hatt en super ferie til tross for “skjiitværet” vi har hatt! Ønsker alle sammen en fortsatt fin sommer. Måtte vi få bedre vær den siste delen av sommeren.

Klem, Christel :)

tirsdag 6. juli 2010

Ferie

Jammen godt med ferie. Det var på høy tid at hele familien har litt fri sammen. Det blir litt stille her på bloggen under ferien, men kommer plutselig tilbake ;) Vi er stortsett på hytta og der er det masse å ta tak i, men vi slapper av og koser oss innimellom også! Det er viktig å levet i nuet og nyte de få sommerdagene vi har!
DSCN7842 
Bildet er fra gangen på hytta. Tømmerveggen var gråblå, men er nå malt i Chi.

Fortsatt god sommer!

Klem, Christel :)