fredag 25. juni 2010

First touch

Ja da har jeg også blitt en Buzzador. Jeg har allerede buzzet kaffe og denne gangen er det Natusan first touch bath og baby oil.  Jeg gleder meg til å prøve produktene når Dina skal bade i kveld :)
DSCN7829

Hvis du vil bli en buzzador så klikk her.

Klem, Christel

mandag 21. juni 2010

Husdrømmen!

Da er vi ett skritt nærmere drømmen om å bygge hus! Kommunen har endelig godkjent reguleringsplanen for området med 8 boliger. Himmel og hav! Nå har jo omreguleringen og reguleringsplanen tatt 4 1/2 år tilsammen, så det er jammen på tide at ting går i orden. Men det gjennstår litt før vi kan stikke spaden i jorden.

Jeg skal innrømme at vi var inne på tanken om å gi opp og heller kjøpe noe som var ferdig. Men nå er det bare å begynne å se på hustegningene igjen. Tørr jeg håpe på at vi komme i gang i løpet av 2010?? Hmm, jeg er jammen ikke så sikker på det nei.

Klem fra en hoppende glad Christel :)

lørdag 5. juni 2010

Ib Laursen

I Å, hvor hytta ligger er det et gartneri med “nips naps” i tillegg til planter. Jeg falt pladask for denne serien fra Ib Laursen. Jeg elsker den delikate grønn fargen. Kunne tenkt meg muggen i samme farge, men den hadde de ikke så må nok på leting i Trondheim etter det.
DSCN7715 
Noen som vet hvor jeg kan få tak i det i Trondheim?

Klem, Christel :)

Kjøkkenet på hytta

Forrige helg var jeg, mamma, Dina og Julie for første gang på hytta mamma har kjøpt i Meldal kommune. Kan vell trygt si at vi hadde en slitsom tur oppover med 5 stopp. Det tar ca 1 time og 15 min å kjøre, men vi brukte 2 timer. Ikke lett når Dina hyler som en gal store deler av veien og produserer 3 skitbleier på den lille turen, men vi hadde det ikke travelt. Det var ikke lett å få gjort noe med en baby og ei jente på 4 år i hælene. En av oss passa barna, mens den andre jobbet. Mamma vasket og jeg malte.

Kjøkkenet før:
DSCN0256
DSCN7688

Kjøkkenet etter:
DSCN7705

DSCN7706

Litt dårlige bilder, med malte kjøkkenet med fargen Chi. Synes det ble mye lysere. På veggen over kjøleskapet har vi kjøpt to hvite hyller som skal opp. Der skal vi ha glass og bokser med diverse i. Men det blir ingen tur oppover før etter sydenturen så det blir noen uker til neste gang.

Syden tur ja…. Vi drar vell til varmere størk for sol og varme?? Det meldt 20 grader og regn iallefall de 3 første dagene vi er der. *sukk* Håper virkelig værvarslet forbedrer seg den siste uka før vi skal dra.

Ha en fortsatt fin helg!
Klem, Christel

torsdag 3. juni 2010

Pavlova

Da har jeg laget min første pavlova. Himmel og hav den var nydelig! Jeg brukte denne oppskriften, men hadde i tillegg litt hvitvins eddik i marengsen for å få den seig i midten.
DSCN7713
Den skal garantert lages igjen i sommer!

Klem, Christel