mandag 24. mai 2010

Dåpsgave

Da var vi ferdige med dåpen. Den gikk kjempe bra og det kommer noen bilder fra den senere. Jeg tok nemlig ingen bilder selv så må få de fra andre ;)

Må bare vise denne gaven Dina fikk av to av sine faddere.  Det er malt av den ene fadderen.
DSCN7680

Det er et maleri med navn og fødselsdato på. Litt annerledes enn de tradisjonelle fatene eller brodderiene med fødsels info på.  Tror jeg må bestille et til Julie også :)

Klem, Christel :)

lørdag 22. mai 2010

Dagen før dagen

I morgen skal Dina døpes. Jeg og den ene søstra til Espen har styra og pynta i dag så nå skal alt være klart for selskapet etter dåpen.  Det går selvfølgelig i rosa ;)
DSCN7654DSCN7665 DSCN7656
Etter kirken skal vi kose oss med koldtbord og kaker. Dina har vært som en engel i dag så håper hun fortsetter med det i morgen også.
DSCN7637
I natt kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å bestille lukket valnøtt kake til i dag.  Jeg skylder på ammetåka!!! Ikke verst at jeg klarte å huske at jeg hadde glemt å bestille ;) Men heldigvis er den andre søstra til Espen er konditor så hun skulle ordne saken. Puhhh! Må ha lukket valnøtt  eller “skinnjkak” som min onkel sier i dåpen.

Ønsker alle en strålende pinse!

Klem, Christel :)

søndag 9. mai 2010

Tidlig oppe

Man vet man er tidlig oppe på en søndags morgen når man ser folk på vei hjem fra nachspill!  Ikke så tidlig da for klokka var akkurat passert 6. Men for et nydelig vær å våkne til:) Sol fra en knallblå himmel!

Dagene går med til husarbeid og barna for tiden. Hvis jeg har litt tid til huset så er det overflate rydding, mopping og flekkefjerning. Ikke akkurat bloggbart materialet kan man si ;)  Jeg har et par prosjekter, men finner ikke tiden til de.

Mamma  og mannen har jo sommerhus på ei øy utenfor Frøya, men det er litt langt (3 timer) å kjøre for en vanlig helg synes vi. Det er paradis på jord når det er fint vær, men det stikk motsatte når værgudene slår seg vrange.
n791380337_3481040_8124_thumb[3]

Nå skal hun kjøpe et lite “hus”  ikke ca 1 times kjøring unna her som kal brukes som hytte.  Men først må kommunen gi konsesjon på at det kan brukes som hytte og  ikke bolig. Vi har snakket med de og fått beskjed om at det skal gå greit, men må godkjennes på et møte på tirsdag. Heldigvis er det ikke Trondheim kommune det er snakk om for der vet vi jo at det tar tid ;) huset sett fra plenen

I den hytta er det iallefall nok prosjekter i ta tak i. De største er bytting av tak og vindu å det må gjøres i sommer. Ellers er det en del malingsprosjekt innvendig. Badet MÅ også tas etterhvert. Tror det kvalifiserer til Norges styggeste bad, men vi ser  potensialet!  Drister meg til å legge ut bildet fra badet. Kjøkkenet derimot er i tipp topp stand. Ikke se på rotet, han som har det nå er nemlig en skrotnisse og rotball!
DSCN0243            DSCN0256

Gleder meg til å få satt i gang med oppussingen av rommene på hytta!

I dag skal vi i konfirmasjoner så må vell finne frem finstasen og vekke resten av familien snart. Ha en super søndag!

Klem, Christel

mandag 3. mai 2010

Kom mai du skjønne milde…….

Sånn ser det ut på verandaen vår akkurat nå. Ikke mye som minner om 3.mai nei. Snøen laver ned som om det skulle vært desember. Er spent på hvor mye snø det har kommet i morgen tidlig. Skulle jo sittet  i den stolen og nytt sola  på dagtid nå  i følge kalenderen ;)  Ja ja jeg får vell fortsette å lengte etter sommer og sol.DSCN7579

søndag 2. mai 2010

40 dager

Da jeg kikket ut av vinduet før jeg la meg i går snødde det tett og snøen la seg på bakken. Og når jeg sto opp kl 9 i dag var det hvitt på plenen. Kalenderen viser jo 2. mai , men det minner mer om 2. desember ute. Da er det enda godt det bare er 40 dager til vi setter kursen mot Mallorca :)
untitled

Noe som minner meg om at jeg skal inn i bikinien om like mange dager *sukk*! Så nå er det slutt på godteri på ukedagene! Kroppen må strammes opp for den er litt dvask etter svangerskapet enda ;) Jeg tror jeg må få tak i rockeringen som støver ned hos mamma. De skal jo gjøre underverker for midjen….. bare jeg får den til å gå rundt!

Klem, Christel :)