torsdag 29. april 2010

Stress

Dina har ikke lagt på seg nok i følge “boken” så vi har gått til ukentlige vektkontroller. For et stress! Det første jeg har tenkt på når jeg har stått opp og det siste jeg har tenkt på før jeg har sovnet er om jeg har fått i henne nok melk. Det har vell ikke hjulpet på at jeg har stresset med det, men de siste 2 ukene har jeg klart å ikke stresset så mye med det å da har vekten hennes gått mye mer opp og i dag var helsesøsteren endelig tilfreds med vektoppgangen hennes på en uke.

DSCN7534
Liker denne nattisen så godt. Søt skrift på ryggen ;) Det er jo akkurat det Dina er “bare lille seg selv”.

Jeg spurte helsesøsteren om det spilte noen rolle hvordan jeg var som liten. Jeg var 4100 g ved fødselen og 8400 g når jeg var 1 år. Det gjorde at hun forsto hvorfor Dina ikke gikk opp så mye i vekt. Hun er iallefall ikke bekymret for Dina for hun er tilfreds og blid. Nå ligger hun på sofan og sover. Har vist vært en slitsom dag for henne ;)

DSCN7566

Jeg er urven i kroppen og fryser så har varmet meg på en kopp god kakao mens hun har sovet. Ble skikkelig kald av å ut å gå i rufse været selv om jeg var godt kledt.

DSCN7565
Nå blir det å holde seg under pleddet som best det lar seg gjøre med små barn i huset, så kanskje formen er bedre i morgen.

Klem, Christel

fredag 23. april 2010

Fredag :)


Lunsjen er akkurat inntatt. De muslibarene fra rema er bare helt nydelige!

DSCN7556

Ute skinner sola fra en knall blå himmel og det er fredag! Kan det bli bedre?
I dag tidig da jeg var ute å trillet tur fant jeg ut at jeg manglet noe på vogna.
22042010189

Jeg må jo ha en koppholder til latte’n min! ;) Så nå skal nettet tråles for å finne en som fungerer bra.

22042010190
Her ligger Dina godt innpakket på skinnet sitt fra Nøstebarn.

Ha en super helg!

onsdag 14. april 2010

Dåp

Da er invitasjonene til Dina’s dåp skrevet og ligger klar til utsending. Denne gangen har jeg tenkt å være tidlig ute med å kjøpe ting og tang til dåpen så jeg slipper masse stress rett i forkant slik det ble sist. Det resulterte i et kraftig migrene anfall og sykehus besøk på kvelden når dåpen var ferdig.
DSCN7547

Noen som har tips om enkel bordpynt? Må jo selvfølgelig være rååååååsa :)

Klem, Christel

mandag 5. april 2010

Vår

Solen skinner fra skyfrihimmel og påsken går mot slutten. Jeg har vært så uheldig å vært syk den siste påskehelgen. Feber, tett i nesa, vondt i hals, hodet og kropp. Er ikke det typisk når været er strålende ute. Jeg er nok den som er bleikest etter strålende vær de siste dagene. I dag er formen litt bedre og fikk behov for litt vårfølelse her inne også. Vi har et stort vindu ved sofaen som jeg har brukt å hatt grønne planter i , men nå er jeg så lei av å tørke støv på de (vi har en panel ovn under) at de gikk rett i søppla! Ble mye lettere og lysere når de forsvant. Vi får vell overleve med litt innsyn  fra de som er mest nysgjerrige ;)

Før:
DSCN7538 

Etter:
DSCN7543

Hadde sola rett inn på stua så var vanskelig å ta bilder. Gardinene fikk seg også en runde ut til lufting. Julie sin kommentar når jeg tok de ned var : “Mamma, det sjer ut som det snør inn t oss!” Hehe, det er fra fulle folk og barn man får høre sannheten ;) Det hadde vell samlet seg litt støv på toppen av gardinene også.

Nyt de siste timene av påsken!

Klem, Christel