onsdag 31. mars 2010

God påske!

DSCN7530Lite blogging på meg for tiden. Dina krever sitt og skal stortsett bare sove i armene våre. Hun sliter litt med magen, men de siste dagene har jeg drukket ammete og det virker som det hjelper på magen hennes (og min ;) ). Det smaker som utvannet Ouzo, så godt er det ikke! Nå ligger hun utrolig nok å sover i sofan så har litt tid til blogging. Er innom mange og leser, men ikke lett å legge igjen kommentar med en hand til å skrive med ;)

Nå er det iallefall klart for påske, men påskepynten har forsvunnet. Jeg finner den ikke! Jeg har lett overalt, men den er sporløst forsvunnet :( Men huset er pyntet med tulipaner i lange baner så påskestemningen er her likevell. Fikk plutselig levert 60 tulipaner på døra.Espen og Julie er på hytta til en vennepar et par dager og dattra deres kom med tulipanene til meg siden jeg ikke skulle være med.

DSCN7528

Det blir bypåske på oss i år. Mamma skulle egentlig ta over en hytte nå på torsdag, men rørleggeren hadde ikke fått gjort det han skulle så da ble det ikke noe av det. Litt godt med bypåske i år kjenner jeg. Det er 7 grader ute så snøen smelter i rekordfart å det liker jeg!

Ønsker alle som er innom bloggen en riktig GOD PÅSKE!

Klem, Christel

torsdag 18. mars 2010

4 år!

I dag er Julie 4 år! Tenk at det har gått 4 år siden hun ble født. Tiden går jammen fort. Skulle jo egentlig hatt to identiske, men er veldig glade for hun vi fikk :) I går var Julie og bestemoren og tente lys på graven til Frida.

julie

Hun fikk kake med lys på sengen i dag og det var stas. Tror ikke hun har fått det før faktisk. Dagen blir ikke feiret før til helgen. Sånn må det bare bli når pappan jobber skift. Men vi skal nok få spist litt kake i dag likevell jeg og Julie :) Må vell komme meg ut og kjøpe en gaven hennes snart.

Nå er det snart helg og det skal bli godt. Espen har jobbet 2 helger på rad så det blir godt å være hjemme hele familien i helgen.

Ha en super torsdag!
Klem, Christel :)

fredag 12. mars 2010

Det snør, det snør tiddelibom…hvor ble det av våren??

I går morges var det smeltet så mye snø at det var grønne flekker på plena vår. Yes!! Skikkelig vår følelse. Men utpå dagen var det slutt på den følelsen gitt :( Snøen lavet ned og det har den gjort siden. Umulig å ut å gå med barnevogn på fortau som ikke er brøytet så det er like greit å holde fortet her hjemme. Bildet under er tatt ut verandadøren. Det er meldt oppmot 70 cm snø frem til søndag så det er bare å venne seg til tanken på masse snø

12032010168

Vi har lite planer for helgen. Må sikkert en tur eller to ut å trene litt arm muskler ;)
Også tror jeg jammen det blie nachos til kvelds i dag :D

Nachos-225b

Bilde: aperitif.no

God helg!

Klem, Christel

onsdag 10. mars 2010

Vårfornyelse

DSCN0901    DSCN0903

Var en tur på Milde Mathilde og Drillpikene på mandag og kjøpte med meg litt Greengate hjem. En søt duk i akkurat samme farge som putene i sofaen så den passet perkfekt. I tillegg  kjøpte jeg to grønne latte kopper som nå fungerer som potter for påskeliljer. Perfekt størrelse! Kanskje noen synes det er litt tidlig med påskeliljer, men synes de er så friske i fargen at det spiller ingen rolle om det enda er noen uker til påske ;)

I går var jeg på Match på Heimdal og fornyet garderoben. Brukte nesten det dobbelte av hva jeg hadde tenkt, men fikk jammen masse fint for pengene der. Og  for en service! Makan skal man lete lenge etter. Det er Linda med bloggen Hjemhoslinda som driver Match på Heimdal.  Butikken anbefales absolutt et besøk !

DSCN0907

Brune Ilse Jacobsen støvler har jeg hatt lyst på lenge. Å nå er det virkelig behov for det her i Trondheim for ute er det sørpe, sørpe og atter sørpe. Nå har jeg iallefall ingen unnskyldning for ikke å ut å trille i skjiitværet ;)

DSCN0908

Deilig følelse å gå våren i møte med nye klær!

Det blir ikke mye tid til blogging for tiden. Dina sliter med luft i magen  og vil helst ligge i armkroken eller oppå oss når hun skal sove.  Jeg vurderer å kjøpe en bæresele/sjal, men er litt usikker hvilken jeg skal velge. Sist hadde jeg Baby Bjørn  men var ikke så fornøyd med den. Noen som har tips og erfaring med andre bæreseler/sjal?

Nei nå skal jeg få på meg støvlene og ut å trille en tur ;)

Klem, Christel

fredag 5. mars 2010

Svangerskapets utvikling (bilde)

Det er kjekt med en mann som har lidenskap for fotografering ;) Synes denne bildemontasjen ble så stilig!

Dina 10

Dina 9

Slenger med et par bilder til jeg. Det blir ikke tid til så mye annet enn amming, stell og soving de første ukene. I tillegg så har storesøster Julie vært litt pjusk innimellom også så overskudd er et fremmed ord for tiden, men det kommer seg nok etter hvert.

Dina9

Dina 6

God helg!