fredag 19. februar 2010

Knip og spreng

Det er jammen rart hvor fort man glemmer det som ikke er så morro med barseltiden; nattevåk med mageknip hos babyen og brystspreng hos mor! Men ikke rart man glemmer, når det er pga et lite mirakel man går gjennom det.

Dina 1

Dina 2 dager

Jeg hadde planer om å få ryddet litt her hjemme i dag, men det måtte jeg bare glemme for det er ei lita ei som er midtpunktet her nå. Og for tiden så vil hun bare sove oppå mamma eller pappan sin.

Dina 3

Stolt storesøster

Det må være en utrolig stor overgang for Julie å få en søster å dele all oppmerksomheten med. Jeg tror det var tema på God morgen Norge en dag og man kan sammenligne det med hvordan det ville vært for en av oss voksne om den andre hadde kommet hjem med en ny partner som skulle levd med oss. Og det er det vell ikkee mange av oss voksne som hadde tollerert. Julie har vært kjempeflink så langt og er veldig stolt av lillesøsteren sin :)

Ønsker alle en strålende helg!

Klem, Christel

torsdag 18. februar 2010

Ventetiden er over!Et kjapt lite innlegg for å si at ventetiden er over :) Dina kom til verden 16.feb. Nå skal vi straks dra hjem fra sykehuset, venter bare på å få tatt et par prøver først.
Kommer med et litt mer utfyllende innlegg når vi har kommet hjem.
Klem, Christelsøndag 14. februar 2010

Oppdattering T+7

Jepp i dag er jeg 7 dager på overtid! Det har gått veldig greit og jeg har ikke blitt utålmodig selv om humøret har vært litt opp og ned i helgen. I morgen skal jeg på overtidskontroll på sykehuset og forhåpentligvis setter de i gang fødselen da. Så om det går like fort som sist så har jeg en prinsesse i armene i morgen på denne tiden :)

Klem, Christel

onsdag 10. februar 2010

Oreokake

Oreokake er en av mine absolutte favoritt kaker. Den kommer nok rett bak Pavlovaen ;) Jeg har aldri laget det selv, men i dag måtte jeg slå i hjel litt tid for å få dagen til å gå. I tillegg har min kjære bursdag i morgen ;) Håper det kommer en super pressang på bursdagen hans, jeg har nemlig ikke planlagt noe feiring.DSCN0827

Jeg fulgte oppskriften til Cecilie på denne bloggen. Den ble veldig god, men hjelpe meg så mektig den er. Det holdt med et lite stykket. I kveld får jeg besøk av 2 gode venninner å det gleder jeg meg til. Formen er helt grei, men ikke noe å rope hurra for. I morgen har jeg fått beskjed om å ringe St.Olavs for å avtale overtidskontroll. Håper jeg slipper å vente så alt for lenge på den kontrollen. Jeg er bare 3 dager på overtid i dag, men kroppen er sliten og nyra er plagsom.

Klem, Christel

tirsdag 9. februar 2010

Ventetid

2 dager på overtid og ingen tegn på at fødselen skal starte snart. Har gått med masse kynnere og murringer i flere uker, men blir ikke noe mere enn det.  Tålmodigheten min går det bra med for det må jo skje noe snart ;) Kunne kanskje strøket dynetrekket før jeg la det på ser jeg.

DSCN0818

Har gått i 1 uke å vurdert å kjøpe friske blomster, men tenkt at det ikke var noe vits for jeg skulle jo føde når som helst ;) Jaja i dag ga jeg opp og kjøpte nydelige roser. Skal ikke se bort fra at det kanskje får fart på sakene her.

DSCN0823

Je har fått beskjed om å ta kontakt med sykehuset på torsdag for vurdering om ingenting har skjedd innen da. Tror nok ikke det skjer noe innen da. Bare en følelse jeg har.

Ønsker alle en strålende uke!

Klem, Christel

søndag 7. februar 2010

T-dagen

Jepp, i dag er termin dagen, men lite action her. Tror jeg har prøvd det meste av de normale kjærringrådene bortsett fra 1 glass rødvin og vindusvask. Spørs om jeg ikke får prøve meg på vindusvask i løpet av dagen ;)  Et kjærringråd jeg ikke skal prøve er fersk ananas, for man må vistnok spise 7 kg (!) for at det skal ha en mulig virkning.  Nå på morgenen nyter jeg stillheten i huset med en kopp kaffe og toffifee. DSCN0817

Jeg har spist en sunn fruktsalat med et lass med kanel til frokost altså. Kanel er også et kjærringråd for å få fart på fødselen, men funker ikke for meg. Tror jeg har spist 1/2 glass de siste ukene, men liker det heldigvis ;)

DSCN0816

Prinsessa i huset har ligget hos tanta si i natt så har sovet godt i min egen seng uten ei lita ei som vanligvis kommer tuslende i løpet av natten og okuperer min halv del av sengen. Nydelig vintervær her i dag. 0 grader og nysnø så må vell komme oss ut en tur.

Ønsker alle sammen en super søndag.

Klem, Christel :)

lørdag 6. februar 2010

Mine serviser

I mangel av noe bedre å blogge om så tar jeg utfordringen som går rundt om å vise frem servise sitt. Velger å vise de to “pen” servisene som jeg har arvet fra bestemor.

Kaffeserviset er fra Rosenthal og heter Sanssouci. Det har desverre akkurat gått ut av produksjon, men fikk heldigvis kjøpt til så jeg har komplett servise til 14 pers.

DSCN0814

Middagserviset er jeg usikker på hvem som har produsert, men kan heller ikke huske å ha sett etter om det står noe under tallerkenene om det ;) Hvis noen vet hvem produsenten er så rop ut!

DSCN0812

Ingen baby her enda, men er ikke utålmodig, bare veldig lei av alle rundt oss som spør om det ikke blir baby snart……jeg kan da ikke vite når babyen kommer!!!  Føler det jo nesten som om jeg går på overtid før jeg i det hele tatt har kommet til termin ;) I dag har jeg vært i byen sammen med Juliesnuppa og mamma. Tenkte å kjøpe noe nytt stæsj, men var desverre ikke i shoppemodus. Godt å sulle litt rundt i byen alikevell.

Ha en fortsatt super helg!
Klem, Christel :)

torsdag 4. februar 2010

Give away – Hjem hos Linda

Sjekk ut give awayen inne hos “”Hjem hos Linda”. Der kan du vinne to valgfrie Green gate caffe latte kopper.

give away

tirsdag 2. februar 2010

Grønt

I og med at vi for tiden har limegrønt stæsj på stua måtte jeg jo også ha grønt stæsj på kjøkkenet.DSCN0781

Fikk et lite tips på bloggen til Kristine – Troillongens Tårn om hva man kan bruke oljeflaskene fra Rosendahl til. Min har stått i kjøkkenskapet i evigheter, men selv zaloen ble jo mer dekorativ når den kom på den flasken.

DSCN0782 

I dag har jeg store planer om å bake knekkebrød. Veldig lenge siden sist og kroppen kunne nok hatt godt av litt grøve knekkebrød!

Klem, Christel :)