onsdag 23. desember 2009

Førjuls kos

I går hadde vi en gigantisk opprydding i kjelleren. Hjelpe meg som den boden og kjellerstuen så ut! Mannen i huset gjorde en god jobb der. Alle gavene er i boks, alt av mat er kjøpt inn, treet og huset er pyntet og kirkegårder er besøkt så nå skal jeg nyte en stille stund på sofaen med et rykende ferskt Bolig pluss, en god kopp kaffe og litt sjokolade før Julie skal hentes hos min bror.

DSCN0479

I ettermiddag skal vi tradisjonen tro til søstra til mannen å spise grøt og pølse. Vi har en liten konkuranse om hvem som har den beste nisselua, men i år har jeg ikke fått kjøpt ny så får finne frem en gammel en.

Klem, Christel

mandag 21. desember 2009

Julesnadder

Det er dårlig med den tradisjonelle julebaksten her i huset, men har laget litt forskjellig julesnadder. I går ble det kransekakepinner og noe jeg fant en oppskrift på inne hos Unepune. De var knall gode og allerede en favoritt hos meg.

DSCN0475 DSCN0474

Ellers er vi stort sett i rute til jul. Huset er vasket, men det siste julestæsjet står igjen. Det får komme frem i morgen ;) I dag skal jeg ut å kjøpe de siste julegavene sammen med mamma som forøvrig har vært til stor hjelp når det kommer til julevasken. Ikke så lett å få gjort alt med en stoooor mage som er i veien når man skal vaske. Men aller først skal frokosten nytes sammen med en god kopp kaffe. Ønsker alle en strålende uke!

DSCN0477

Klem, Christel :)

tirsdag 8. desember 2009

Redebygging

Nei, vi har ikke kommet i gang med husbyggingen enda. Men noen sier at man starter redebygging før en forestående fødsel. Tror jammen jeg begynte med det i går jeg ;) Prosjekt opprydding ble iallefall startet om enn ikke avsluttet. Ryddet i en stor kommode med mye rart i! Gudene vet hvor mye som ble kastet, men det var mye! Utrolig kjiip jobb, men veldig godt når det er gjort. Også hadde jeg vell en meter høy stabel med interiørblader som jeg gikk igjennom og tok vare på de sidene med tips og inspirasjon jeg trenger. Jeg tror jeg fortsatt har en bunke eller to liggende på det som skal bli barnerom om ikke alt for lenge ;)

DSCN0458

Har gått lenge uten å få gjort noe hjemme for føler at alt står på vent mens vi venter på endelig svar fra kommunen ang reguleringsplanen vår. Men nå har både jeg og mannen funnet ut at diverse ting må vi uansett få gjort før vi evt skal selge. Litt små plukk som står igjen her og der (les: listverk!)

Julen er ikke langt unna heller. Kom så vidt i gang med julegavene i går, men jeg har fri i morgen så tenkte jeg skulle ta med meg en liste og rase igjenom et par butikker da. Julegaven jeg kjøpte til oss er allerede montert og på plass ;) Kan vell nevne at vi hadde en stor gammel kloss av en TV på soverommet som nå er byttet ut med en liten flat en. Veldig fornøyd med det!

Julevasken???? Den er ikke tatt enda iallefall, men min snille mamma har lovet å hjelpe med den før jul. Har jo et lite vedheng som gjør at det ikke er så lett å bøye seg lenger.

Ønsker dere alle en stårlende uke!

Klem, Christel :)

fredag 4. desember 2009

31 uker

I dag er jeg 31 fullgåtte uker på vei! “Bare” 9 uker til termin. Det begynner å bli tungt og sliter mer og mer med nattesøvnen og om morgenen med nyrebekkenet mitt. Vondt! Vondt! Vondt! Det gjør at diverse ting bare blir utsatt og utsatt. Bla. å hente ned adventsstaken fra loftet. Men det ble da advent likevell ;) Litt lilla og hvite lys med tall har kommet på plass og tanten til Julie har ordnet med pakke kalender til henne. Pepperkake huset er pyntet av Julie, men det gikk vell like mye i munnen som på huset. Det er sånn det skal være med små barn.

Uke 30_3 smalt

Gleder oss veldig til den lille kommer til verden i februar. Frem til i går hadde jeg ikke kjøpt noe klær(vi har jo det meste etter Julie), men da måtte jeg kjøpe noen bitte bitte små bodyer og sokker.

Ønsker alle sammen en strålende helg!

tirsdag 1. desember 2009

Endelig har vinduet blitt et speil

Tattaaaaaaaa! Da er jeg omsider ferdig med oppussingen av det gamle vinduet. Ble veldig fornøyd med resultatet. Nå må jeg bare finne ut hvor speilet skal stå/henge. Enn så lenge står det nederst i trappen vår. Slik så det ut før

DSCN0452

DSCN0456

DSCN0454

Utsatte arbeide med å sette inn speilene for jeg grudde meg veldig til å pusse trerammen først, men fant denne lille kjekke tingen som gjorde jobben mye enklere :)

DSCN0451

Begynte på et prosjekt til her hjemme i dag, men det er ikke ferdig enda. Må jo ha noe å gjøre ;)

Ønsker alle en strålende uke!
Klem, Christel