onsdag 7. oktober 2009

Ingen skatter

Det var heldigvis ingen skatter å finne på området hvor tomten vår ligger. De utførte arkeologiske tester i 2 dager for å se om det var noe der, men det eneste de fant var 20-30 cm med jord og etter det knallhard blåleire. Akkurat som forventet, men var jo ikke sikker likevell. Den endelige versjonen av reguleringsplanen sendes til kommunen i løpet av uken. Så håper den er ferdig behandlet i løpet av 2009. I så fall har det tatt oss nøyaktig 4 år å få området omregulert fra landbruksområde til boligområdet og regulert tomtene.

Det ser veldig landlig ut på dette bilde og det er det også, det ligger ca 15 min kjøretur fra Trondheim sentrum så sentralt likevell. Det er ca der den grønne pin’en står og opp mot veien at huset vårt kommer. Utsikten er mot nord(skogen). Jeg hadde håpet å finne  et bilde med utsikten men det må jeg nok vente litt med.

område bilde

Ellers så endrer skissene av huset stadig seg. Alltid noe småtteri man endrer på etter hvert……og det er bare på våre tegninger ;) Enda godt vi har god tid på oss!