onsdag 26. august 2009

Bomkjøp

Eller bomønske heter det kanskje. Vi fikk denne i bryllupsgave for 2 år siden. Tenkte det måtte være genialt med 5 redskaper man bruker ofte samlet i en liten stilren sak som kunne stå på benken. Den har blitt flittig brukt i to år, men nå vil jeg ha ting bort fra benken så redskapene (og stativet) har havnet i en skuff. Rart som smaken endrer seg.

DSCN0302

Satt i sofaen med PC’n på fanget og slappa av da jeg plutselig ser noe bevege seg på teppet. Jiiik! Denne lille krabaten var like ved armen min. Har ikke noe mot edderkopper bare de holder seg unna meg ;)
DSCN0306

Ha en fortsatt fin dag!

Klem, Christel

tirsdag 25. august 2009

Kleenex

Jeg er vell ikke den eneste i landet som har Kleenex ved min side for tiden ;) Tett i nesa, halsen og hodet, men ingen grynting enda. Jeg har gått og hanglet litt i det siste så i dag holder jeg meg hjemme for å prøve å bli frisk. Gubben leverte Julie i barnehage og dro på fisketur etterpå så nå ligger jeg på sofaen og nyter stillheten. Kanskje jeg får lest litt i en bok også!
DSCN0303

Mamma holder på å kjøpe en hytte i Å, Meldal. Det er litt av et prosjekt, men har masse potensiale. Det er to ting som må gjøres og som koster penger; oppussing av bad og nytt tak. Med resten kan det gjøres mye med maling og litt omtanke. Badet er så forferdelig at jeg bare må vise dere ;)

DSCN0201 DSCN0203 DSCN0202

Grusomt spør du meg! Blir svimmel av å se på belegget nederst på veggene, det er forøvrig også er laget ramme av dette belegget på dørene. Kjøkkenet derimot er et splitter nytt Ikea Ståt kjøkken.  I 2. etg er det 3 soverom og 2 av de har gamle senger som følger med på kjøpet. Kommer meg flere bilder og prosjekter når kjøpet er i boks.

Ha en fortsatt fin uke!

Klem, Christel

tirsdag 18. august 2009

Ny jobb

10 august begynte jeg i min nye stilling og jeg stor trives! Jeg jobber fortsatt i det samme firmaet, men en annen avdeling og med helt andre oppgaver. Min forrige stilling ble en rutine jobb etterhvert, med kjedelige perioder innimellom. Lite å gjøre ble det også etter hvert som det ble nedbemanninger i firmaet og da ble dagene veldig lange! Jeg ble selv rammet av nedbemanningen i mai mens jeg var sykemeldt og hjemme med Julie. Og oppi det hele så hadde jeg jo også blitt gravid. Gleden over å ha blitt gravid for 3(!) gang på 1 år ble overskygget av permiteringen og bekymringer forbundet med den. Dårlig timing på det meste egentlig, men det ordner seg som regel for snille piker. Ikke at jeg trodde på det akkurat da, men det var det min mor sa hele tiden. Like før jeg skulle bli friskmeldt og permiteringsvarslet skulle trå i kraft fikk jeg tilbud fra min gamle sjef på en annen avdeling om at jeg kunne få en prosjekt leder stililng der. Gjett om jeg ble glad! Permiteringsvarslet ble fjernet og jeg var tilbake i jobb igjen. Nå skal jeg holde styr og orden på et spennende prosjekt å jeg gleder meg virkelig til å gå på jobb om dagene! Her blir det nok av utfordringer og ting å ta tak i. Det er en utrolig deilig følelse :)

Mens jeg var sykemeldt med permiteringsvarselet hengende over meg fikk jeg veldig god oppbacking og støtte fra en av de som er ansatterepresentant her i frimaet. Jeg føler at hun virkelig sto på for å få ordnet ting og tang for meg. Jeg har lenge tenkt at jeg skal kjøpe henne en liten ting som tusen takk for støtten i en periode som var tung for meg. orkide
Litt dårlig bilde, men det ble tatt med mobilen i bilen på vei til jobb. Hun var ikke på plassen sin da jeg var innom, men hun finner den vell etterhvert ;)

I kveld skal jeg ha jentekveld hos meg. Det er lenge siden sist så det er jammen på tide. Hjemmet er ryddet og klart så jeg skal prøve å få tatt noen bilder slik at det kommer et interiør innlegg fra meg igjen snart. Men som sagt så har jeg hatt lite energi i noen mnd og det har vell gjennspeilet seg i hjemmet også ;)

Ha en fortsatt fin dag!
Klem, Christel

mandag 10. august 2009

Å

Helgen har vi tilbragt på et sted med det korte navnet……Å! Ikke Å i Lofoten, men i Meldal i Sør Trøndelag. Min svigerinne har et gammelt hus der som de driver å pusser opp. Det brukes som hytte, men er på størrelsen med et hus! Jeg fikk ikke tatt bilder av selvet huset pga stiger og fiskestenger som sto opp mot husveggen. Fiske stengene ble flittigt brukt i Orkla i helgen, men stigene som var satt opp for bruk ved maling fikk stå i fred. Huset ligger 10 meter fra Orkla så min kjære trives godt oppi der. Bildet under er fra låven som hører til huset. Det er derfra det gamle vinduet jeg har hjemme kommer. Jeg har forresten endelig funnet ut hva jeg skal gjøre med det nå.

DSCN0230

Det er vell ikke så rart at malerkosten fikk være i fred når graderstokken viste 28 grader på lørdag. Vinden var også ganske fraværende så det var varmt!!DSCN0232

Barna plasket i badebassenget og løp gjennom sprederen stort sett hele dagen. Men innimellom satte de seg ned å spiste is ;)DSCN0233

Vi voksne koste oss med rips med vaniljesaus. Det er snadder det! Den var litt sur enda så endel sukker måtte til.DSCN0235

Frøken “blunke med øynene på bilder” syntes den lille rosebusken til tanten sin også måtte få litt vann i varmen.
DSCN0224

Vi hadde en super helg med masse koselige mennesker. Barna gjorde sitt, mennene fisket og husmødrene sløvet med krim- en super helg!

DSCN0227

Ønsker alle en strålende uke!

Klem, Christel