tirsdag 23. juni 2009

Bryllupsdag

Gratulerer med bryllupsdagen kjære!

bryllupsbilde1

Graffi og hus

I går var jeg på Graffi i Trondheim og spiste et nydelig måltid med den ene “syforeningen” jeg er med i. I dag skal jeg dit med den andre “syforeningen”. Fantasi??? Nydelig mat har de iallefall. Spiste kylling fillet med tomat salat, chips, maisstuing og 3 sauser til. Avsluttet for en gangs skyld med dessert- Brownies. Men kunne spart meg den for jeg ble veldig kvalm etterpå.

Tomat salaten var nydelig!!! Kunne spist bare den jeg ;) Det ser kanskje ikke så delikat ut på bilde men det var det virkelig. Så om dere bor i Trondheim og vil ha et godt grill måltid anbefaler jeg Graffi!

 DSCN0046 

I dag har vi vært i møte med arkitekten ang kommentarene som kom inn på reguleringsplan søknaden vår. Noen småting som har kommet inn, men ikke de helt store kommentarene. Kommunen mente de skulle få ferdigbehandlet saken vår før ferien, men DET tror jeg ikke før jeg får se det. Klok av skade forventer jeg det ikke ;) Husker da vi begynte med omregulering fra LNF til boligområde i desember 2005……optimistiske og uvitende som vi var trodde vi at det kom til å ta ca 1 år før vi kunne begynne å bygge. Men så feil kan man ta! Nå sitter vi her 3 1/2 år senere å det er ennå ikke klart for bygging ;) Men det blir! Neste vår er vi nok i gang……om de ikke finner noe under de arkeologiske utgravingene (!) som det er krav om at vi må ha.

Ellers er det lite forandringer her i heimen. ting ser ut som før bortsett fra at stasjet har byttet farge ;)

DSCN0022

Har prøvd meg litt frem med det nye kameraet mitt og har funnet veldig mange kjekke funksjoner. Får ta et innlegg om det litt senere.

Ønsker alle en fortsatt fin uke!

Klem, Christel

tirsdag 16. juni 2009

Jippi!!!

Etter at vi byttet ut Nikon D40 med Nikon D200 som er et halv profesjonelt kamera har jeg slitt litt med å ta bilder. Alt for stort og for mange fancy finesser for meg. Så hvorfor ikke ønske meg et lite kompakt kamera i bursdagsgave. Nå har jeg riktig nok ikke bursdag enda, men det er ikke mange dagene til. Så i dag kom gubben hjem med gave til meg ”Gratulerer med dagene som kommer!” (Bryllupsdag og bursdag) I den pakken lå akkurat det jeg ønsket meg…… et lite kompaktkamera så nå skal jeg komme i gang med bloggingen igjen:D

Det ble selvfølgelit Nikon kamera. Gubben er nemlig Nikon fan;)

DSCN0017