mandag 30. mars 2009

Pakke i posten

Jeg var jo så heldig å bli trukket ut i jubileumskonkurransen til Kari-Carpe Diem. Pakken som kom i posten falt veldig godt i smak hos meg :)

To kort fra flotte Smøla, en nydelig fyrstikk eske og et Carpe diem “skilt”. Det siste skal opp på soverommet vårt når jeg får opp knaggene jeg har kjøpt til det. Fyrstikk eska og skiltet er laget på aktivitets senteret hvor Kari jobber :) Nok en gang… Tusen takk Kari!

DSC_0064

Jeg er sykemeldt for tiden pga at kroppen ikke klarer å bli frisk etter alle forkjølelsene, så det er hvile som gjelder for meg. Da varmer det ekstra å få levert blomster fra fire flotte damer på døra. Fikk disse nydelige hvite tulipanene til fire supre damer som jeg jobber eller har jobbet sammen med. Satte utrolig stor pris på det :)
DSC_0061

I ettermiddag skal vi på befaring på tomtene med Mesterhus. Det blir utrolig spennende! Veldig spent på tips og råd de kommer med. Noen har spurt om innlegg med hustyper vi har sett på…… det kommer :) Må bare få avklart et par ting med kommunen før vi kan velge endelig hustype.

Ønsker alle sammen en strålende uke!
Klem, Christel

mandag 23. mars 2009

Fremgang i husbyggings prosjektet vårt

Nå har kommunen sett over reguleringplan søknaden vår og de var veldig fornøyde. Den er nå lagt ut til offentlig ettersyn så hvis det ikke kommer noen innvendinger før 24.4 så er den ok :D Dette kan faktisk gå fortere enn vi tror, men jeg tror det ikke før jeg får se det da ;) Men nå må vi iallefall sette i gang prosessen med å snakke med husbygger firma for alvor, så vi kan ha bygge søknaden så klar som mulig når tiden er inne for å sende inn den. Skummelt men morro! Klarer liksom ikke å bestemme oss for hus , men heldigvis ikke så stor forskjell på de husene vi vurderer da! Også har vi en del prosjekt her her hjemme som må gjøres fredig før et eventuelt salg av rekkehuset vårt. Det er vell bare å skrive en liste å jobbe seg gjennom den, men så var det den energien som er totalt fraværende hos meg for tiden da. Ja ja vi har vell minst noen mnd på oss da…..kanskje opp til 1 år;)

Ønsker alle sammen en strålende uke!

DSC_1640

onsdag 18. mars 2009

Før/etter

Kjøpte denne i en bruktbutikk. Betalte vell 40 kr.

DSC_0053

DSC_0051

Så kjøpte jeg crom spraylakk på Biltema og sprayet i vei. Når den var ferdig festa jeg på noen "prismer" fra Ikea. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet :) Kunne tenkt meg noen andre prismer, men får disse får duge til jeg finner noen som passer.

DSC_0054 

DSC_0056 

DSC_0055

Ønsker alle sammen en fortsatt fin uke :) Klem, Christel

tirsdag 17. mars 2009

Barnebursdag og gardiner

I helgen hadde Julie barnebursdag. Hun blir ikke 3 før i morgen, men greit å ha selskap i helgen synes jeg. Bordet var selvfølgelig dekket med Hello Kitty stasj. Bilde er tatt i ettertid, derfor det er litt tomt på bordet. Bildene fra bursdagen ligger på mobilen min somm havna i en søledam i går :(

DSC_0060

DSC_0062

Leste på en blogg om ei som hadde kommet over Hello Kitty stoff på Jysk, så i går satte jeg kursen dit. Kjøpte 5 meter som ble til forheng til "skapet" til Julie, gardiner og en lang pute. Enda er det stoff igjen så jeg tror jeg må sy pute trekk også for i går skulle hun bare sove på Hello Kitty puten sin. Å den ble vell litt vell høy til å bruke som hodepute.

 Forheng

DSC_0065

DSC_0064

Det ble vell litt i overkant "rosa" dette innlegget, men sånn er det når man har ei lta tulle i huset :)
Ha en fortsatt fin uke!

fredag 13. mars 2009

Helg og påskeliljer

Nå er det riktig nok en liten mnd til påske enda, men i dag fikk jeg et snev av påskefølelse da jeg var innom Plantasjen. Skulle ha påskeliljer til Frida's gravsted. Kjøpte en potte med påskeliljer, men den brune plast potta var veldig trist så piffa den opp litt. Tok en lilla stoffbit som jeg hadde liggende å tulla rundt å vips så så den litt bedre ut.

DSC_0092

Jeg har gått å hangla med forkjølelse, forkjølelse og atter forkjølelse i over 4 uker nå så dro til legen i går. Jeg gikk derfra med en sykemelding ut neste uke og ordre om å ta det med ro og la kroppen få hvile. Med tanke på påkjenningene kroppen har hatt etter nyttår så er det vell bare å innse at jeg ikke er en superwoman som jeg tror innimellom ;) Så nå er det hvile som gjelder!

DSC_0091

Ønsker alle sammen en strålende helg!

mandag 9. mars 2009

Dårlig start

Dårlig start på uka:( Kom meg på jobb i dag tidlig, men måtte kaste inn handkleet etter lunsj. Da var det bare å komme seg hjem å legge seg på sofan under et pledd å sove. Feber, snufsete og vondt i kroppen. Det er jo ikke lenge siden sist jeg var syk *sukk*....kanskje det er på tide å begynne å ta tran ;)

Ser jeg har blitt trukket ut som vinner på jubileums innlegget til Kari-Carpe diem. Utrolig koselig!  Hun har en veldig koselig og inspirerende blogg som jeg har fulgt siden i sommer. Det anbefales absolutt et besøk på bloggen hennes!

Nå skal jeg krype under pleddet på sofan igjen å snufse og nyse meg gjennom kvelden ;)

DSC_0096 DSC_0097 DSC_0099
DSC_0098 DSC_0102 orkide 3
DSC_0104  DSC_0101 DSC_0103

Har litt trøbbel med bilde av druene, det kommer liksom ikke på linje med de andre......ja ja det får bare være.

Ha en fortsatt fin kveld. Klem, Christel :)

torsdag 5. mars 2009

Venninne kveld

I går var det min tur til å ha "syforening" hjemme hos meg. Vi møtes annen hver uke så ikke noe høytidlig over det :) Bare morro å møtes innimellom for å prate litt om alt og ingenting. Ikke alltid like lett å få tid til å møte gamle venninner når alle har barn, jobb og holder på med sitt. Serveringen var enkel; Meksikansk gryte med ekstra chilibønner og Chiliexplosion fra Santa Maria. Ble servert  rømme, nachos og en god salat. Ble en koselig kveld med mye skravling :D

DSC_0068

DSC_0069

Ha en fortsatt fin uke :)