onsdag 26. november 2008

Lenge siden...

Ja nå er det lenge siden jeg hadde et innlegg her på bloggen min. Er ikke helt i form for tiden så har lite energi til andre ting enn jobb og familien. Når Julie har lagt seg har jeg ikke energi til å gjøre så mye annet enn å ligge på sofan. Slitsomt, men håper det går deg til ganske så snart. Hadde jo omgangssyken for 2 uker siden å nå er jeg forkjøla - vondt i halsen, tett i nesa og fryser. Fisherman er min gode venn i dag ;) 

I går hadde jeg litt energi så da bakte jeg foccacia og laget pastasalat.
Brukte nok en gang oppskriften til Som mine dager er da jeg bakte foccacia brød. Den er veldig enkel og super god!!

DSC_1356  DSC_1369 

Pastasalaten er også enkel. Pasta, skinke, purreløk, mais og paprika. Dressingen er rømme, majonais og hvitløk. Bland alt sammen og vips så er det ferdig :)

DSC_1361  DSC_1365

Så i dag gleder jeg meg til lunsjen :)

Jeg er inne å leser på mange blogger, men må innrømme at jeg er dårlig til å legge igjen kommentarer for tiden. Beklager, men jeg leser masse :) Hvis noen har litt energi å sende over så tar jeg i mot det jeg kan få. Ønsker alle sammen en strålende dag!

Klem

fredag 14. november 2008

I går gikk det nesten galt!

Elsker jo å tenne levende lys når det er mørkt ute. Og som vanlig tente jeg telys i disse  på spisebordet når vi spiste middag

31525_PE056890_S3

Men jeg blåste jo de ikke ut etter vi var ferdig. Det er jo så koselig med levendelys.....
Jeg dro på handletur med ei venninne så gubben å snuppa var hjemme. Han går opp på badet i 2.etg å plutselig hører han snuppa hyle. Han kommer ned å det er grått i stua . Hun hadde lagt 3 ark på spisebordet som hadde kommet over lysene og tatt fyr. Flammen på telyset går jo kant i kant med lysholderen. Han fikk slokka det rimelig fort, men tenk hvordan det kunne gått om han ikke hadde gjort det da :O Jeg fikk en skikkelig støkk! Så når jeg kom hjem gikk alle de lysholderene i søppla og høye lysestaker ble hentet frem! Så et lite tips til allle andre småbarnsforeldre med lysholdere uten "kant"- Vær forsiktig!

 

Ellers så har jeg fått denne fra Mormors hage.

award love your blog

I kveld skal jeg på julebord med den ene "syforeningen" jeg er med i. Gubben skal på lønningspils og snille svigermor skal sitte barnevakt :) Ønsker alle lesere en riktig god helg!

tirsdag 11. november 2008

Utfordringer

I dag har jeg fått to utfordringer.

Den først er fra Huset på landet

4 jobber jeg har hatt: Baker, Servitør, kundekonsulent og koordinator

4 filmer jeg kan se om igjen: Mamma Mia, Dirty Dancing, 3 nøtter til askepott og Hjemme alene

4 steder jeg har bodd: Trondheim, Santa Barbara, London.

4 web steder jeg besøker hver dag: NIB, min blogg, Facebook og englesiden

4 steder jeg helst ville være nå: egentlig ingen andre steder enn sofan hvor jeg ligger nå med omgangssyken :(

4 jeg utfordrer: Alvens kreative hjørne, Happy in Pink, Sol og bolig, Kristines Verden

Den andre utfordringen er fra Shamines lille hjørne med litt av hvert

5 ting jeg liker:

*sol og sommer

*være med venner og familie

*sitte på hytta på Frøya og nyte stillheten

*pusle i heimen

*å se Julie kose seg

5 ting jeg ikke liker:

*uerlighet

*urettferdighet

*å rake plenen

*å vaske badet

*regjeringens (ned)prioriteringer av helse-Norge

Favoritt mat og drikke

*Nachos

*Baccaloo

*Raclette

*Mojito

*Chips med bearnais saus (ja æ e trønder)

Favoritt musikk

*Kurt Nilsen

*Åge Aleksandersen

*Rob Thomas

*Duffy

*Sara McLachlan

5 jeg vil viter mer om

*Lykkelene

*Lone K - Fjøsbutikk og andre sysler

*Randis verden

*Som mine dager er

*Mormors have

mandag 10. november 2008

Mandag :)

Åhh så trøtt jeg var da alarmen ringte i dag tidlig, men det var bare å komme seg på jobb. Synes det er litt trist at det er mørkt når jeg dra på jobb å mørkt når jeg kommer hjem, men skal vell ikke klage for vi har jo litt sol midt på dagen :)

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra jobb var å tenne opp. Det så koselig :)

DSC_0040

Trengte en enkel, rask og god middag så lagde en torskeform. La torskefille'er og cherry tomater i en ildfast form, strødde over litt olje og mozarella ost (viktig med god olje!!).

DSC_0033

Ca 20 min midt i ovnen på 180 grader. Jeg serverte med potet og gulerot. Veldig godt og ikke minst sundt!

DSC_0034

Snuppa sover, gubben er på jobb å jeg har inntatt sofan. Nå venter på på at Ylvis møter veggen skal starte om 1 time. Her er et par bilder fra vinduskarmen vår i kveld. Ønsker dere alle en fortsatt god kveld.

DSC_0037

DSC_0039

DSC_0038

lørdag 8. november 2008

Lørdag morgen

Sånn så det ut hos oss i dag tidlig. Det ser ut til at det blir en strålende dag :)

DSC_1332

DSC_1331

DSC_1325 DSC_1324 DSC_1323

Ønsker alle sammen en veldig fin lørdag!

fredag 7. november 2008

God helg!

Så var helgen endelig her igjen. Har fri fra jobb i dag så startet helgen litt tidligere enn vanlig. Jeg har lenge sett på en bukse på B-young i Trondheim, men de er utsolgt for størrelsen min overalt. Så i dag ringte jeg til Stjørdal, Melhus og Orkanger. Å gjett om jeg ble glad da de hadde den på Orkanger :) Det spilte liten rolle at det tar 40 min å kjøre dit ;)

Gubben har arbeidshelg igjen i helga. Jeg og Julie skal i barnebursdag både i dag og i morgen. Å på søndag skal vi til pappa å spise kjøtt i løksaus..... det er snadder det! Men nå skal vi få på oss litt uteklær å dra en tur på lekepalssen :)

Til min store (?) overraskelse ble det med 3 telysestaker hjem fra orkanger også ;) Men måtte bare ha de for tenk så fine de blir til jul :D

DSC_1317

Ønsker alle en kjempe god helg!!!

torsdag 6. november 2008

Snart helg igjen

Jeg skjønner ikke hvor dagene blir av? Vi rekker jo ikke noe av det vi skulle ha gjort. Nå skal det sies at dagmamman til Julie har hatt ferie i 2 uker så vi har vært hjemme med Julie på skift med god hjelp av våre foreldre. Jeg har heldigvis en god del ferie dager igjen enda!

Prosjektet med dørene er enda ikke ferdig. Eller dørene er på plass og fungerer, men listverk, maling av vegger og legging av gulv gjennstår. Gubben å mamma kjørte bort de gamle dørene, listverket og restene av takplatene i går kveld så nå ser det bra ut utenfor igjen iallefall.

Sånn ser det ut i gangen for øyeblikket. Jeg er veldig fornøyd med dørene!!!!! Gleder meg til alt er på plass

DSC_1320

Bare for å vise at det er stor forbedring selv om mye enda mangler, så legger jeg inn før bilde også. Dere aner ikke hvor glad jeg er for at de dørene er borte nå!!!!

DSC_0022

I går var jeg hjemme med Julie. Vi kosa oss med IKEA tur og besøk av en venninne og hennes barn. Endelig hadde de fått inn de hvite bildelistene som jeg har ventet på så lenge. To stk kom opp på rommet til Julie.

DSC_1326

Etter jobb i dag så skal jeg til pappa på Melhus å spise kjøttkaker..... åhhh som jeg gleder meg! I morgen skal jeg være hjemme med Julie igjen. Så i dag kl 15:00 tar jeg helg! En litt lenger helg enn vanlig :)