torsdag 31. juli 2008

Snart august

I morgen står det august på kalenderen. Vi er over halveis i sommeren, men ute skinner sola å graderstokken viser fortsatt litt over 20 grader. Skal vell ikke klage på det i Midt Norge, men har vell blitt litt bortskjemt med over 25 grader den siste uka. Tok med meg en iskald øl og den siste utgaven av Bolig Pluss å satte meg i god stolen min på verandaen for nyte den nydelige solnedgangen.


Nå kjenner jeg at jeg virkelig har behov for ferie. Heldigvis er det bare 1 uke igjen til ferien starter. Da blir det 3 uker med avkobling og masse tid med familien. Gleder meg veeeeeldig til det.

onsdag 23. juli 2008

Laksefiske


Min mann er lidenskapelig opptatt av laksefiske. Egentlig alt som har med fiske å gjøre.Skal ikke skryte på meg at jeg deler den lidenskapen.

Jeg var med å fisket etter laks i Namsen en helg for 4 år siden, men har ikke vært med på laksefiske etter det. Grunnen er kanskje at han ga meg ei stang med et snøre som var så tynt(0,20) at det ville røket hvis en laks beit på,men det var ingen fare for så ikke en laks på hele helga.

I går ble jeg iallefall med igjen. Turen gikk til ei smålaks elv denne gangen. Resultatet var en koselig tur med null fangst hvis vi ser bort fra den stakkar lille flyndra jeg fikk. Skal ikke se bort fra at det blir en tur igjen litt senere i sommer.

P.S: Har litt angst for mark, men jammen tredde jeg marken på kroken selv :) Litt stolt av meg selv.

tirsdag 22. juli 2008

Kaster meg inn i blogg verdenen jeg også

Jeg har hatt rolige dager i det siste så har vært innom utallige blogger. Utrolig hvor mange tips og råd man finner på blogger. Skulle ønske jeg var hakket mer kreativ enn hva jeg er. Det mangler ikke på inspirasjon, så jeg kan jo iallefall prøve. Kanskje en blogg kan gi meg et spark bak så jeg får litt fart på ideene mine :)

Ikke så mye her enda, men det kommer etter hvert.